Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Pane Hlubek máte pravdu, ale hned si položte otázku proč tomu tak je ? Ten socialistický systém dělá z lidí blbce, podívejte se co dělá stát, od malička těm lidem vtlouká do hlav jak se nemusí o nic starat, nemusejí být zodpovědí, stát se o vás postará a všechno zařídí, lidé jsou ovce, které vychoval systém.

4 0
možnosti
AW

Naprostý souhlas, kromě posledního odstavce. Naopak bych řekl, že stát se stává (už je) pouhým nástrojem lobbistických skupin sloužícím výhradně jejich zájmům.

1 0
možnosti
Foto

...fašismus, a ti, kteří takový systém se vší vehemencí prosazují, nejsou nic jiného, než fašisté...to je naprosto přesné, tak to vnímám i já. Sám pro sebe už několik let nazývám Evropskou unii EFU.

3 0
možnosti
JH

Když já napíši, že 80% lidí jsou blbci tak to schytám na celé čáře. Je to totiž pravda. Málokdo se k tomu přizná, ale svým konáním, nejen u voleb, to jen potvrzují. Podnikatelé ať zdechnou, jak psal jeden diskutér přede mnou, ale v tom případě zdechne i ten diskutér, jelikož stát žádné peníze, ze kterých ty vyžírky živí, nemá. Původně byl stát služba, dnes se stal diktátorem a mnohým to velmi vyhovuje. Zkrachujme a začněme úplně od nuly znovu. Zase budou úspěšní, kterým se bude závidět a zase budou neúspěšní, kteří ty úspěšné budou chtít, ve své hlouposti, zabít.

14 0
možnosti
ZU

Podle posledních informací 81%......

0 0
možnosti
KS

Před časem mě napadlo zprostředkovávat školám školy v přírodě. Zkušenosti mám z obou stran, vím co a jak. Ale když jsem zjistil, co všechno musím mít, nesmím mít, musím udělat, nesmím udělat a kolik to bude stát, tak jsem zase zaklapnul sešit a bylo to.

5 0
možnosti
JT

J38o86s44e65f 31T79a41h49i12r

16. 6. 2015 20:21

Takoví podnikatelé co neplatí daně a jen řvou že mají pořád málo máme lidově řečeno na hov.. a na nic. Klidně ať zkrachují a jdou se živit poctivě ani pes po nich neštěkne!Rv

0 10
možnosti
MP

Ano, zlividujme takové živnostníky a podnikatele, co jsou soběstační a po státu nic nechtějí a začněme je poctivě platit z podpory v nezaměstnanosti! To jste nám chtěl sdělit? :-)

9 0
možnosti
Foto

Když se kouknu kolem sebe, tak bohužel opravdu je tomu tak, že je jednotlivec pouhou nepodstatnou složkou kolektivu. Už jenom tím, jak většina lidí přežívá, neangažuje se, nemá zájem. Spousta lidí o politice vůbec nepřemýšlí, někteří volí dokonce za 200Kč. Máme co jsme si zvolili a populismus vítězí nad myšlením. Dnešní politické elity tyjí z lidské hlouposti, naivity a lhostejnosti. Musíme si uvědomit to, že to nejsou politici, kdo utváří naší společnost, ale my sami!

5 0
možnosti
KA

K12a20r59e49l 28A74d40a18m

16. 6. 2015 18:55

Též mám pocit, že ti, kteří dnes zakazují projevy fašismu jsou ti největší fašouni. Pouštějí hrůzu, aby zakryli svoji pravou podstatu.

1 0
možnosti
VP

A zloději a podvodníci vám nevadí? Vždyť si za všechno můžete sami svojí tolerancí vůči nepoctivosti a okrádání. Už se někdy u nás stalo, že by se společnost veřejně distancovala od nějakého podvodníka nebo zloděje? Ne, spíš tito lidé vzbuzují lítost, že byli chyceni a společnost se chová, jakoby se nic nestalo. To všechno za vás musí dělat stát! Tak si nestěžujte!

1 6
možnosti
MK

Souhlas,vše to začal Klaus,který prohlásil....že nezná "špinavé peníze"...avotomtoje-do teď.

1 8
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.