Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P69e62t20r 64S86k42á31c79e97l

22. 9. 2015 22:35

<Poslanci a ministři, kteří jsou kdykoliv ochotni vyměnit svou odpovědnost za pohodlnou a bezpečnou pozici vazala evropských politiků, kteří se zejména vůči novým členům Evropské unie chovají jako ke svému lénu, jsou vlastně jen současnou obdobou lidí, kteří tuto zemi a její občany v roce 1938 i 1968 zradili tím, že učinili rozhodnutí, které naplňovalo pouze zájmy a cíle cizích států.>

Pane autore dík:

Oni ministři a jejich šéfové to neměli lehké, čímž neomlouvám pana Beneše a další. Hlavní viníci jsou naši tzv. "spojenci", kteří nás v uvedených letech hodili přes palubu, přidávám ještě rok 1990. Pokaždé jinak, pokaždé jsme ale vyklidili světové trhy. A o to jim (tzv. "spojencům") hlavně šlo. Takže závěr?

Počtvrté se napálit nenecháme. Byli jsme před EU, budeme i po ní, že?R^

0 0
možnosti
PS

P49e93t76r 17S11k48á27c14e78l

22. 9. 2015 22:43

Již v červnu roku 2014 byl dostupný níže uvedený článek. I když se v něm slovo suverenita nevyskytuje, argumenty tam uvedené ji podporují:

http://hannig.blog.idnes.cz/c/412783/Nebezpecne-prilivy-Stredozemniho-more.html

0 0
možnosti
JT

Nejlepší nasadit tomu korunu. Tj. obnovit Království české. Království by nemuselo být minulými smlouvami vázáno a ušetří se na prezidentských volbách. Jinak R^. Pokud Sobotku bude na každém kroku doprovázet Fico s Orbánem, tak by odmítnutí mohlo vyjít.

0 0
možnosti

Jen bych doplnil, že  tu máme  "spoluobčany", kteří se upřímě  těší na  invazi  nepřizpůsobivých muslimů.

Jsou to  nejrůznější  parazitické neziskovy  a agentury  pro začleňování. 

Čím více  potížistů k nám pronikne, tím větší budou mít vejvar a vliv.:-(

0 0
možnosti
JR

J49a70n 56R42á63ž

21. 9. 2015 16:29

Jsou-li síly těch, kdo mají za cíl obnovit v našem státě respekt k občanovi, jako svobodné individualitě a transformovat stát z diktátora na služebníka, tak roztříštěné, jako u nás, není naděje na vítězství těchto sil v řádných volbách.

Svobodní se chovají jako elitářský diskuzní klub, ODS se z Klausovy úderné síly, přitahující svobodomyslné liberály přetavila z mafiánské do akedemické echt korektní, tedy impotentní politické strany na okraji, TOP09 jen předstírá, že je konzervativní pravicovou stranou. Koho má konzervativní liberál volit? Všichni čekáme na nějakého lídra, který pomůže sjednotit pravici, možná pak přestanou žabomyší války mezi ODS a Svobodnými, a probudí se naděje na skoncování se socialismem v Česku i s poklonkováním Bruselu.

2 0
možnosti
JL

Tato diskuze je velmi slaba na zmenu, po ktere vy volate. Jiz sam mate osobni problem hledani nejakeho vychodiska. Vasi "idolem" je pani Ayn Randova, ktera podle vas je tvrdym zastancem osobni svobody a kapitalismu. A hned pisete o sve strane Svobodnych a snazite se nam rici, ze jste lepsi. Jen zapominate nasi ustavu a nas volebni system. Volba STRANY, at je jakakoliv, je predani nasi osobni svobody skupine lidi, ktere volic ani nemuze znat. Volime "bublinu" a zhruzou cekame, kdo se po volbach z ni vyklube. Jestli pracujete ve sve strane Svobodnych na moznostech se dostat do parlamentu, stava se z vas hypokrat vuci svym idolum. (pani Randove)!! Ta chce jedince!! Ta by urcite nechtela volbu podle nasi ustavy.

Tento system nas zklamal v roce 1938, v roce 1948 a stejne v roce 1968. Nemyslim , ze mame neco lepsiho i dnes, v roce 2015!!! Nas stat vede "triumvirat", ne jedinec. Zde neni jeden hlas, ktery nam doda sebeduveru! Neni to jeden hlas, ktery zname a vime, ze nas dnes nezklame. Neni to jeden hlas, ktery, nez jsme si ho zvolili, prosel "ohnem" voleb a ma "mandat" minimalne 51% volicu!!!

Proto se nedivme postoje okolniho sveta vuci nam. Nic vice si nezaslouzime. Tento clanek ukazuje dobre nase problemy. Kazdy z toho "triumviratu" se chova, mluvi a jedna jako hlas CR. Vite vy, kdo je ten spravny hlas CR?

Pan Sobotka nas muze prekvapit a bude jednou stat za tim, co prosazoval vcera, pred tydnem, pred mesicem. Muze se stat tim hlasem, po kterem volam i ja. Doufam!!!!

2 0
možnosti
MT

Výborně Luboši, dávám Vám samozřejmě R^ a karmu.

1 0
možnosti
SB

Ono je to u našich lidí také těžké, aby se politik choval sebevědomě. Potřeboval by oporu v našich lidech. Potřeboval by, aby naši lidé uměli uvažovat svým mozkem a aby nepapouškovali různé fráze novinářů, kteří okamžitě začnou psát, jak ten a ten politik není respektován v zahraničí, jak jiného prezidenta všude vítali a jak za jeho prezidentování k nám jezdili, ale toho příslušného politika nezvou a nenavštěvují.

Je logické, že lokaj je oblíbenější než oponent. Dokud naši lidé budou chtít sebevědomého prezidenta nebo premiéra, ale nebudou připraveni na mediální masáž proti němu, tak to bude mít příslušný politik dost složité.

Samozřejmě skutečná osobnost i bude i přesto stát za svým. O to větší úctu si zaslouží. Ale v každém případě ti papoušci, kteří umějí jenom opakovat to, co jim je k věření předkládáno, to komplikují.

4 0
možnosti
PH

Souhlasím a Vám R^, k poslednímu odstavci. Jsem skeptik, že by to ostatní strany mohli využít, nevěřím, oni totiž na tom profitují. Muselo by nastat něco podobného, jako listopad 1989 a to je úplně nepravděpodobné.

1 0
možnosti
Foto

já jsem měl na mysli mimoparlamentní strany. od těch parlamentních nic zásadního už nečekám.

7 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.