Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

No dobře, řekněme, že nepřítelem je Islám jako takový. Pak je ale otázka: A co dál? Budeme chodit dům od domu a vyznavače islámu střílet? Nebo je budeme někde internovat? Zajímalo by mě, jak si autor představuje tu válku proti islámu v praktické rovině.

0 0
možnosti
Foto

Stačilo by postavit islám na roveň jemu příbuzné ideologii - nacismu. Trestat propagaci a propírání zvěrstev islámu. Propagace, nebo veřejné praktikování by byli i důvodem pro zamítnutí azylu či žádosti o občanství, v případě dvojího občanství i ke ztrátě toho českého.

2 0
možnosti

Jak to, že se neobjevil nikdo, kdo by to jasně pojmenoval - a co Zeman, prezident České republiky?

Toho bohužel nebere nikdo vážně, protože se vícenásobně zcela znemožnil. Být pronikavě inteligentní a takhle se znemožnit na celé volební období, to může snad jen debil. :-)

1 0
možnosti

Západ měl velký problém identifikovat hrozby 20. století v jejich počátcích. To samé se děje i dnes.

0 0
možnosti
MK

K diskusi: už byla řada těch, o kterých říkali sousedi - takový hodný kluk to byl....

Je samozřejmě naprostá hloupost vyvážet demokracii do muslimských zemí, když i muslimové v Evropě ji neuznávají a chtějí zrušit.

Kdyby mezi stovkou muslimů, kteří přicházejí do Evropy byl jen jeden útočný radikál (násobte), čekají nás krušné časy.

A proto do ČR nechci ani jednoho!!!

1 0
možnosti
OH

Francie je zcela v háji, stejně jako mnohé další západoevropské země, protože se nechávají dobrovolně zaplavovat černochy a muslimy. Ovšem ani my na tom nejsme o moc lépe, protože se zase necháváme zaplevelovat cikány.

0 0
možnosti
VV

Uzasne, jak jsou vsichni ti islamiste hrozni a jaci jsou to teroriste. Kdyz pri OH V Mnichove palestinske komando vzalo israelske sportovce jako rukojmi a pak je vsechny povrazdilo, byli bojovnici za svobodu a narodni sebeurceni.

1 2
možnosti
FB

Domnívám se, že snížení se k takovéto (zgruntu chybné) generalizaci a k vidění komplexního problému islamistického terorismu skrze jediný (navíc silně zavádějící) parametr ("islám") je intelektuální selhání par excellence...

1 10
možnosti
Foto

napište, proč je takový přístup chybný

3 0
možnosti
EH

Islám bych zase paušálně nevinila. To byste musel obvinit křesťanství z terorismu, protože jsme zažili křižácké války, upalování protivníků apod.

Islám je pouze nástroj a vložený do rukou fanatického diktátora, se stává nástrojem útlaku a násilí. Problém je v lidech, kamiony taky nezakážete kvůli terorismu.

1 6
možnosti
IS

Křesťanství mohu obviňovat z terorismu, až bude jeho jménem ve 21. století pácháno stejné zlo, jako jménem Islámu. Připomeňte mi, prosím, kdy naposledy se nechal vyhodit do povětří sebevražedný křesťanský atentátník s cílem zabít co nejvíce "nevěřících"?

4 0
možnosti
JC

Válka je pokračování politiky jinými prostředky - tato Clausewitzova definice je přece dnes již všeobecně známa.

Ovšem Francouzi jsou zcela v háji a politicky mrtví. Jsou k ničemu.

V den, kdy slaví povstání svých předků proti svým pánům a začátek ozbrojeného boje za svobodu (jakkoli považuji Velkou Francouzskou revoluci za kontroversní a nejsem jejím apologetem), jsou napadeni a vražděni a oni nic neudělají. Nepovstali znovu. Nezaútočili na své panstvo, které toto dopustilo. Nepostavili se na obranu svých svobod se zbraní v ruce. Jenom štkají a nosí kytky a svíčky na pláž... Směšné.

12 0
možnosti
JR

J32a30n 40R79á75ž

19. 7. 2016 17:04

Asi tak!

2 0
možnosti
Foto

Ve Francii žije několik milionů muslimů. Na světě je jich miliarda a půl. Hodláte proti všem vést válku? A jakými prostředky? Podívejte se, jak dopadli Američani v Iráku a Afghánistánu.

2 7
možnosti
JC

Válku proti muslimům na muslimském území není třeba vést. Je třeba vést obranou válku proti muslimům na nemuslimském území, konkrétně v Evropě. Po vzoru Španělů je třeba muslimy z evropského území vyhnat a pak se vydat na objevitelské cesty - tentokrát ke hvězdám.

8 0
možnosti