Diskuse

Ombudsmanka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ke zvolení Šabatové ombudsmáňou došlo kvůli demonstraci síly a jednoty socanů a potažmo celé vládní sockoalice - měla to být dienstbierovská facka Zemanovi. Že s tím spláchli celou lidskoprávní agendu (odporný termín...) a s ní nemalou část důvěry občanů vládě do septiku, to asi Sobotkovi nedošlo. Když dělají slaboši silácká gesta, dopadne to vždycky takhle.

1 0
možnosti
Foto

S hodnocením paní Šabatové souhlasím.

0 0
možnosti

Doufám, že si tento článek madam Šabatová přečte, aby věděla, jaký je na ni názor.

3 0
možnosti
Foto

já myslím, že ona to velmi dobře ví.

0 0
možnosti
Foto

Paní Šabatová se nikdy netajila svým levicovým, dirigistickým a všeobecně centralistickým a etatistickým postojem. Je to jen  další komunistka, která se v disentu ocitla proto, že netáhla za provaz s tehdy vlivnými komunisty.

Svobodu chtěla hlavně pro sebe, ale když šlo o svobodu jiných, už měla důvod, proč to je nereálné, nerozumné, chybné.

Na druhou stranu - Křečka bych si příliš neidealizoval - patří do stejného kadlubu.

Otázku svých lidských práv (a ona je v řadě ohledů diskutabilní) bych jí do ruky nesvěřil, lépe řečeno, nikdy bych se jich nedovolával skrze ni.

12 1
možnosti

Tak mlád a tak paranoidní. Mrzí mě ale nešvar účelových lží, či chcete - li k obrazu svému překroucených faktů, které jsou na blozích hojně rozšířeny.

1 7
možnosti
Foto

Neumíte ani napsat souvětí, chytráku.

1 0
možnosti
Foto

Autore, jste pro mne zas jeden z těch co mají nastudovaný všechna možná svoje práva. Ale zdá se mi, že byste si měl taky něco nastudovat o lidské slušnosti a pokoře. A trdit o paní Šabatové, že neví co je lidská svoboda, to je vzhledem k jejímu životu a vašemu věku nestydatá drzost.

2 11
možnosti
Foto

Bez ohledu na "život", "věk" a podobné zástupné argumenty: Jestliže ombudsman nabádá někoho, aby svůj názor nevyjadřoval, případně chce regulovat diskuze a tím omezovat svobodu projevu, je dobré se ozvat, protože ombudsman snažící se omezit jakékoli lidské právo je kozel ustanovený zahradníkem. Karma.

11 0
možnosti

K tomu není co dodat R^

4 0
možnosti

A50d92a73m 92S40t32a34v46a

4. 3. 2014 15:08

Ale je! Požadovat odvolání paní Šabatové - Uhlové!

3 0
možnosti

J41a21n 94H24a53n28á25k

4. 3. 2014 13:56

S hodnocením paní Šabatové mohu souhlasit, s ostatními věcmi už nikoliv a je škoda, že jste do toho zamíchal jiné záležitosti.

Otázka je, co mi, občané, můžeme s ombudsmankou dělat? Když o jejím zvolení rozhodují poslanci na návrh prezidenta a v žádném volebním programu o představě konkrétní osoby ombudsmana, nenaleznete ani písmenko.

1 0
možnosti
Foto

Nu a to je přeci problém, dokonce veliký.

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.