Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych jenom doplnil, že ODS šikanu živnostníků dotáhla k dokonalosti. Sociální a zdravotní pojištění, což jsou daně, protože jsou povinné, již nejsou daňově uznatelným výdajem. Takže se musí ještě odvedená částka zdanit jako příjem. Daň z daně. To už je tedy síla. Rv

0 0
možnosti
DM

Mohl bych pozadat kritiky Strany svobodnych obcanu o uvedeni konkretnich veci, ktere jim na SSO a jejich programu prijdou spatne?

3 1
možnosti
PS

P55e54t64r 74S56k72á37c41e28l

15. 6. 2013 22:45

Třeba jen "Ochrana životního prostředí" - jaksi se v programu vytratil člověk. Jediná strana (http://www.suverenita.info - Strana zdravého rozumu) má v programu zrušení nesmyslného natáčení hodin 2x ročně. Například.

Jinak program SSO je obsáhlý, vše podstatné se vejde do dvou, tří vět. Ostatní jsou vysvětlivky k nejasným formulacím. Podle toho by potom vypadala jejich rozhodnutí, směrnice apod. Ale kdo chce, nechť volí tuto anebo další NEparlamentní strany. Jinak ke změnám nedojde...R^

1 2
možnosti
MZ

Hmm... pěkná agitka. Jen by mě pak zajímalo, kdo vlastně ten "třídní boj" rozdmýchává.

2 3
možnosti
NO

mi uz tam chybi jen obligatni agitacni "sul zeme", prej "Je to vyjádření nejkaždodennější osobní invence a produktivity, sahající někam dál než jen za horizont osmihodinové pracovní doby a zaměstnaneckých výhod a jistot". No, je treba si priznat, ze videno zvlhlym okem OSVC, by se nic z toho zamestnanci v soukromem stat nemohlo, Tze pozdrav mlade svobodne konzerve ;-DEUR^

3 1
možnosti
RK

"Dříve názorově pevná strana....."   Kdy dříve? Jo já zapomněl na Klause. Ono je těžké si přiznat, že ta strana byla špatná i když jí šéfoval Klaus a jejími členy byl Payne, Mach a další.

6 2
možnosti
JH

Pane Zálome, máte pravdu. Je hezké psát blog nebo se snažit otevřít občanům oči v diskusích, jsou to, však, výkřiky do tmy. Zatím si Váš článek přečetlo cca 1000 lidí z nichž, a to je můj tip, s ním souhlasí asi 20%. Taková je, bohužel, realita a těžko ji někdo tímto způsobem změní. Lidé jsou neustále masírováni významnějšími masovými, propangandistickými médii, zejména televizí a rozhlasem. Že stát funguje tak jak funguje považují za naprosto správné a neměnné. Žádají více restrikcí, regulací, daní, dotací, subvencí, dirigismu a paternalismu, více dávek, přerozdělování a všelijakých práv, či sociálních jistot. Odkud se ty peníze berou je jim jedno, hlavně by to měli platit zlí zaměstnavatelé a kořistnické firmy. Že to platí ve značné míře i oni sami jim jaksi nedochází a málokdo se zamyslí nad tím proč stát ročně vydá (v podstatě přerozdělí jejich peníze) 1,2 bil korun k čemuž zvýší o dalších 100 mld. celkový dluh. Nikoho nenapadne, že lepší by bylo kdyby ukradl jen polovinu a zbytek jim zůstal v kapse. Námitky o korupci a zpronevěrách veřejných peněz jsou na místě. Kde nic není ani smrt nebere, se říká, z toho plyne, že tam kde něco je, berou všichni a že těch ministerstev, úřadů, státních fondů a agentur, nevím jak se všechny jmenují a k čemu jsou, máme cca 400. Všechny disponují veřejnými prostředky a všude se tyto prostředky tratí i kdyby se nekradlo. Na provoz a mzdy v těchto úřadech. Prostý lid toto pochopí až bude příliš pozdě, plocha se natolik nakloní, že nebude možnost se vrátit zpět a zbude jen pád do propasti.

10 1
možnosti
DS

Takže jestli to dobře chápu, jako zaměstnanec, který odvádí státu daně a pojištění, jsem socan, který žárlí na živnostníky, kteří odvádějí do státní kasy zlomek toho, co já a nenávidím je pro jejich svobodu? Nádherná generalizace. Měl byste si s Mládkem podat ruku, protože jste ze stejného těsta, akorát připálený zprava...

"Socialistická nenávist" je přesně ten termín, který živnostník potřebuje, aby neplatil daně. Zní úplně stejně jako "to je rasismus" od dalších státem dotovaných spoluobčanů.

7 7
možnosti
MD

Ze strany tech, s timto nazorem, to chce jen jedno. Stat se zivnostniky se vsemi jejich vyhodani. Jen se divim, proc lide s podobnym nazorem jimi uz davno nejsou.

11 5
možnosti

J48a11n 14Č58a27p35e29k

14. 6. 2013 14:17

Jenom ne svobodné!

2 10
možnosti
MJ

Je to recyklát neúspěšných politiků ODS, navíc jejich program je naivní a hlavně POPULISTICKÝ.

6 9
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.