Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Proboha, on nebyl jmenovámn do čela GIPS, ale na místo předsedy parlamentní komise pro kontrolu GIPS, to je hodně velký rozdíl. Pravda, i mnozí jiní si to pletou a pak se chovají hystericky jako uražený senzitivní muslim. Mimochodem, těch bývalých "mlátiček" je dosud u policie přehršel, ale nikomu to nevadí, i když zastávají i dost vysoké funkce; protože všichni, kdo chtěli pracovat u policajtů, pohotovostním plukem museli projít, tak zapřemýšlejme, co ti v policejních funkcích, kteří odpovídají věkem panu Ondráčkovi ...?

3 0
možnosti
Foto

ano, za tuto nepřesnost se omlouvám, ale myslím že na podstatě věci to nic nemění.

0 0
možnosti
MC

Pokud by Václav Havel využil tehdy emocionální nálady veřejnosti, což neudělal byli bychom dnes dále. Proto dnes nikdo nezná skutečnou pravdu. Nalijme si čistého vína. Nebudeme jako oni! Co to ve skutečnosti bylo za symbol? To, aby jsme se tady nevrždili? Ne k tomu by nedošlo a žádný skutečný demokrat tomu nemohl uvěřit. Myslím si, že kdyby tehdy V. Havel řekl toto: "Komunisty Český národ nepotřebuje k tomu, aby si dokázal vládnout." Bylo by to upřímné hodné skutečného vůdce národa. Ovšem říci, že téměř každý byl téměř soudruhem bylo plivnutím do obličeje čestným a rovným občanům, kteří se nikdy zločinnému systému nezaprodali.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby Havel zrušil komunisty, oni by si založili třeba MSČM, Marxistickou stranu Čech a Moravy. Zakázáním by se z nich stali mučedníci a měli by ještě víc příznivců. Přirozeným vývojem jejich podpora postupně klesá a za pár let nedosáhnou ani na nutných 5%.

2 0
možnosti
Foto

A jste si opravdu jistý, že pravdu máte vy a oni ne?

0 1
možnosti
JH

"Jestliže jeden rudý ničema vyvolal takovou míru lidového rozhořčení (předpokládejme, že je skutečně spontánní)-" No, právě, předpokládejme!!!!! Ale jen předpokládejme...

3 0
možnosti
MK

Defenestrace mají v našich krajích hezkou tradici a stejně jako vy si myslím, že EET je vhodná příležitost k jejímu pokračování. Pokud na to dojde, rád se zúčastním.

Bohužel však k tomu asi nedojde, protože EET má podporu našich zakomplexovaných a závistivých spoluobčanů. Závist má u nás větší tradici než ty defenestrace.

5 0
možnosti
PT

P94e40t50r 46T32o73m32e47k

5. 3. 2018 16:12

Vůbec nevím proč srovnáváte Ondráčka a kouření. Obojí je zlo.

1 1
možnosti
KP

Zvoleni pana Ondracka do cela jakesi komise mne nijak nevzrusujje. Byl v ramci KSCM zvolen poslancem a ma pravo byt volen do snemovnich funckci. To co se deje kolem je jen obvykla saskarna. To co je pro nasi zemi opravdu nebezpecne je osoba predsedy vlady. Nedovedu si predstavit, ze s podobnymi veletoci, jake predvadi v kauze " Ondracek " bude bojovat za zajmy Ceske republiky. Predvedl, ze staci dupnout a ma plne kalhoty. A ze si pani Merkel dupnout umi.

10 3
možnosti
Foto

Ondráček nechce na vojnu a jde k SNB. Je z něj mlátička, aniž by existoval kdokoli jím zmlácen. Okamura řekne, že "Lety" nebyly oplocené a je obviněn, že popírá holocaust, Babišovi nikdo nedokázal, že by byl u STB a někoho udal a je z něj Bureš a estébák, u Čapího hnízda nedošlo k žádnému soudnímu rozsudku, ale Babiš je označován za zloděje. Mezitím v tichosti otrocky platíme 40 mld ročně "vykukům" za FVE, čemu šlo zabránit, kdyby ovšem politici včas chtěli, utekly nám miliardy na korunových dluhopisech, čemu šlo zabránit, kdyby tehdejší politici chtěli, odchází z naší země ročně 300 mld v dividendách, čemuž šlo zabránit, kdybych se Západu za pomoci tehdejších politiků "nerozdali". A teď ta řada zapomenutých kauz, rozkradených bilionů a to všechno jakoby nebylo a největší škodu nám způsobil Babiš s 50 mil., notabene ještě z Bruselu.

14 8
možnosti
Foto

Vždyť jsem to dnes už napsal, že se spolu neshodneme. Takové vidění světa, relativizace až omlouvání lumpáren a demagogie... to není můj šálek čaje.

1 1
možnosti
Foto

Ondráček je - podle mého názoru - taková hrst chutného jetele, po které ovečky natáhnou krky. A skutečné zlo prochází bez povšimnutí. Všechna ministerstva v rukou jedné strany, spíš v rukou jednoho člověka, odvolávání kdekoho, kdo se vládnoucí straně nelíbí. Lhostejnost k tomu, že vláda bez důvěry dělá poměrně zásadní rozhodnutí, která zůstanou a budou mít vliv na náš každodenní život. A tak dál.

7 3
možnosti
MV

A právě proto je třeba začít třeba vyjádření nespokojenosti s panem O.

6 1
možnosti