Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tiskový odbor Hradu se snaží....Zeman byl i v Průhonicích a hlavní silnici pro místní a projíždějící na několik hodin zavřeli. Byl v restauraci na jídle...

Myslíte, že jej tam mají rádi? Žádná organizovaná akce na jeho podporu nebyla. 2 občané Průhonic jej podporují. Babiš a jeho partnerka.

1 1
možnosti
NM

;-O...já zase čekám na první komentář ohldeně podivných obchodů oceněné !zpěvačky! Dusilové a to k placené reklamě v tolik obávané Číně...jó peníze nesmrdí.;-O

2 2
možnosti
Foto

Ačkoliv mám odlišné politické preference, musím uznat, že Vaše analýza je správná. Ano, tito tzv. demokraté, navazující na odkaz Václava Havla, mají k chování fašistů ze všech politických směrů nejblíže.

10 2
možnosti
MS

a komunisti stále přežívají.....

3 0
možnosti
NM

;-O..přímo nenávidím začátky popisu který je nyní moderní a nevím proč možná je to alibismus;-O;-O MZ jsem nevolil a nejsem jeho příznivec a je mi lhostejné,co koná;-O;-O..tak běžte sázet jahody na zahrádku;-D;-D

2 8
možnosti
JL

Promiňte, ale článek je snůškou nesmyslů s ideologickým podtextem. Snažíte se Zemana instrumentalizovat jak se vám to zrovna hodí. Nehledě na to, že připouštíte smysluplnou kritiku pouze zprava.

8 12
možnosti
JP

J54a49n 63P36a86v72l58í62k

20. 4. 2016 17:54

Jestliže se dáte snadno ovlivnit oponenty kvůli vašim nesympatiím vůči nim, čímž se vám stane Miloš Zeman sympatickým, původně nesympatický, přičemž si tento zvrat nepřejete, máte opravdu těžký život. Ale až ten ambivalentní vztah pomine, začnete ho milovat, bude líp. Cesta trnitá, ale dobře to dopadne.

2 1
možnosti
VK

Pane Zálome, víte jak vypadá diskuse se Zemanem? Otázka, odpověď-urážka. Takže asi tak. Jak má diskutovat dav, to byste mohl napovědět. Škoda že jste nebyl na Albertově na shromáždění na podporu MZ, abyste poradil.

15 16
možnosti
VH

Hmm. Jaksi představujete prezentaci věcných argumentů v davovém podání? Shromáždění může vždy jen sdělit svůj názor ve zkratce. Chytrý důvody zná. Je jich přehršel. Vykládat je Vám by bylo evidentně házení hrachu na zeď. Vykládat je prezidentovi by bylo nahrávat mu na jeho "někteří blbečkové nesouhlasí".

11 6
možnosti
AK

Za článek karma a pěkně jste to popsal: "jejich cílem je nový fašismus"R^

12 6
možnosti
VS

Musel bych napsat hodně, velmi hodně dlouhý popis toho co jsem zažil já 17. listopadu na Albertově.;-D

8 1
možnosti
Foto

A co? Nemohl jste rušit ohlášenou akci?

7 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 2478x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.