Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Moudrá slova.Karma.

0 0
možnosti
Foto

Nepřítelem všech lidí,  který všechny zbavuje možnosti volby,  se jmenuje STÁT.

0 0
možnosti
PS

Opět jste nepřekvapil. Vaše nenávist vůči státu je patologická.

0 0
možnosti
JR

J75a24r54a 88R79a86n58k

29. 7. 2015 19:08

Kdo myslite, ze zije na druhych kontinentech, ktere se skladaji ze vsech moznych narodnosti? Kam myslite, ze prchali pred Assadovym otcem Syrane (vzdelani), Iranci, Iracane a pod.?

0 0
možnosti
SB

Dávám Vám karmu a podepisuji každé slovo, které jste napsal.

2 0
možnosti
MK

Ono to je vlastně všechno jedno. Evropa jakou známe je na počátku svého konce. Blíží se doba, kdy sekularismus bude zavržen a půjde o to, zda Evropa bude křesťanská anebo islámská, či zde dojde k nějaké libanonizaci. Počty jsou jednoduché. Francie, Německo, Belgie, Velká Británie jsou již ztracené země. Jak pro křesťanství, tak pro sekulární pojetí státu. Populační křivka mluví jasně. Zatímco muslimové mají kolem čtyř dětí, tak na německou, francouzskou,britskou rodinu to vychází něco kolem 1,5 dítěte, s výjimkou křesťanských rodin, kde je průměr okolo tří dětí. Co to znamená pro budoucnost je jasné. Více islámských voličů, více islámských politiků, více islámských prvků v zákonech daných zemí. A zatímco politici a s nimi většina voličů žije v bláhové naději, že si to vše sedne a sní svůj pohádkový sen o multikulturní Evropě, tak křesťané se pomalu připravují na soužití s muslimy. Ono nám ani nic jiného nezbývá, když sekulární Evropa nás odvrhla. Křesťané mají jednu výhodu a tou jsou katakomby, které jsou pořád živé v každém křesťanovi.

2 0
možnosti
Foto

Bez jediného opravného slova. R^

1 0
možnosti
KA

K82a86r40e67l 69A63d38a67m

29. 7. 2015 15:50

Nedělal bych si velké iluze ani  o těch druhých. Nejen ti muslimové stojí za starou bačkoru.

4 0
možnosti
MD

Pocetl jsem si. Dobry clanek.

2 0
možnosti
VS

Člověk musí mít i lásku k sobě, ale sobectví je exkluzivní láska pouze k sobě, která je proti lidskému rozumu a přirozenosti. Termín na rozumu postavené sobectví je zvrhlý pojem.

2 1
možnosti
Foto

Já tvrdím opak.

0 0
možnosti
MT

Tak, tak či jinak, ale bohužel dny Evropy jsou sečteny.

0 0
možnosti
VS

Dny Evropy byly sečteny od té doby co Evropa vyhnala křesťanství z veřejného prostoru a nahradila ho všemocným sekulárním státem a dala prostor kdejaké pochybné myšlence působit na lidi bez omezení.

5 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.