Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

E66v74ž13e47n 45P12o38l79á58k

18. 12. 2014 10:41

Zrovna tak hezky se zasadil o nenavrácení dětí unesených v Norsku.

0 0
možnosti
PN

Samotný princip soustředit veškerou pomoc na ty nejhorší je nemocný. Naopak nejvíc by se mělo investovat do těch nejlepších, protože v těch je budoucnost. Takže ne systém průměrní versus špatní, jak je dáno v článku, ale intelektuální elita, průměrní a špatní. A intenzivně podoprovat tu elitu a ne ty podprůměrné.

2 0
možnosti
JS

Souhlasím, ale počkal bych na Drndičku.

0 0
možnosti
MT

Myslím si, že Dienstbier se chce co nejvíc zalíbit Bruselu a chce po vzoru Špidly odejít do náruče eurokomisařů. Tuší, že tady mu "pšenka" nepokvete.

3 0
možnosti
MT

Autore, naprosto přesně popsáno !  R^

2 0
možnosti
JH

Svoboda jednotlivce je kladena až na poslední stupínek hodnot. Všechny děti mají stejnou nástupní šanci v první třídě ZŠ. Náš socialismus však nemůže připustit, že někteří jsou opravdu dobří a někteří vyloženě neschopní. Uděláme z nich jednolitou masu, která bude stát celá za ho.no. Až komunisté zavládnou znovu, již nebude ani možnost své dítě přehlásit na jinou školu, či je učit sám. Jedině za cenu trestného činu. Je toto v souladu se svobodnou společností? Dostal jsi rovnou šanci, nevyužil jsi ji, tak se sbal a nic po nás nechtěj z peněz těch, kteří svou šanci využili. Je to absolutně nemorální a navíc je to zlodějna. Degenerace naší společnosti takto úspěšně pokračuje. Jsem absolutně proti jakékoliv pozitivní diskriminaci. Pokud je již základní škola povinná, měly by oficiálně existovat minimálně tři úrovně s tím, že rodiče mohou své děti přihlásit kamkoliv, pokud však nebudou stačit, spadnou o stupínek níž a mělo by to být naprosto legální bez jakýchkoliv rasových, či sociálních podtextů. Stejně tak by se dobří z nižších úrovní mohli dostat výše.

5 0
možnosti
RE

Myslím, že to nebude přímo z dílny ministra Dienstbiera. Tady vane vítr ze Severu, kde tomu říkají ,,Janteloven."

0 0
možnosti
JR

J47a55n 66R38á56ž

17. 12. 2014 19:04

Tak nevím, zda ten profesionální syn když v New Yorku navštěvoval elitní školu pro diplomaty a zvláštní zpravodaje při OSN, někdy zašel do základky v Bronxu nebo Harlemu, že je taký múdrý.

4 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.