Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

30. 9. 2011 23:38
Zneužívání sociálního systém rozpočet příliš nezatěžuje

I když prostor pro zefektivnění existuje, je to pár miliard.

Pokud jde o důchody a zdravotnictví, které tvoří největší část rozpočtů, pracující do systému dlouhá léta odváděli nemalé peníze, takže mají nárok, nejedná se o žádnou nezodpovědnost. Nemůžou za to, že pravicové vlády všechno prohospodařily, zprivatizovaly či jinak rozkradly.

0 0
možnosti
LC

jáša

30. 9. 2011 19:22
Vy tkzv. pravičáci ,

když něco zkonite, udělate blbě , nebo se vám nevede , tak první co uděláte, začnete vykříkovat do světa , že ten, či onen není pravý pravíčak, že provádí levicovou politiku a tím diskredituje pravici , viz tento článek. Že to není pravicová reforma, ale okrádaní poctivých pracovníků srřední třídy, že levice je z podstaty hloupá a zlá. Nevím na základě čeho jste k takovýmto závěrům došel - ta tkzv.pravice odírá národ , mimo zloděje a zbohatlíky, nic neušetřila, když se privatizovalo, bylo z čeho brát, všechno co šlo rozkradli už tehdy, sociálisti v době růstu, ke kterému přivedli  Česko z hlubokého propadu po Klausových tkzv. úsporných baličcích sice nešetřilo, ale poskytlo sociálně slabším alespoň nějaké přílepšení, kdežto tkzv. pravice všechno co zbylo ,rozkradla. Nevím kde chodite na  ta moudra o hodné a hospodarné pravici a zlé a rozhazovačné levici.  Říká se " přej a bude ti přáno " , takže přejme Kalouskovi do času  jeho metály, však se říká " všechná sláva polní tráva ". A pak s

1 0
možnosti
PM

petrik1960

1. 10. 2011 11:41
Re: Vy tkzv. pravičáci ,

Jako papoušek.

0 0
možnosti
MK

Mama Kami

30. 9. 2011 16:43
Úspory

A jak se pokračuje s tou dálnicí na Budějice? Kolik už se tam utopilo mliard? A kolik kilometrů je postaveno?

Jo, já bych věděla, kde šetřit...

0 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

30. 9. 2011 15:02
A tak mu to preeej...

...Nobelovku dostal Gore, Odumbo a Arafat, proc by si ten nas kluk usata taky neliznul!

0 0
možnosti
K-NFBA

Kubrt - nálev fuč, budu adminem

30. 9. 2011 14:47
Ministr Kalousek

si nasadí masku jakoukoliv, bude-li to situace pro něj vyžadovat tak, aby nevypadl z vysoké politiky. Před lety to chtěl realizovat i s komunisty. Mně stačí už jen to, jak dnes velký zachránce státní kasy a rozpočtu po XY let zvedal ruce pro rozpočty značící eskalaci potřeb a dluhů. Neudělal to, že by řekl - toto nemohu podpořit jako zodpovědný rozpočet a nakládání s financemi, a proto raději složím mandát...... Poněvadž má na hrbu nejednu čuňárnu a pořebuje zůstat ve hře a udržovat jiné (kteří na něj vědí) v šachu tím, že on ví zase na ně.... :-/

2 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIX

30. 9. 2011 14:26
Dal jste si hodně práce, abyste se dostal pod povrch

... více než mnozí jiní, ... ale ne dost hluboko.

Položte si otázku, co je primární prací ministra financí (obecně)? Fiskální politika + stav (saldo) státní kasy. Za toto je ministr pracovně odpovědný. Den daňové svobody, snižování daní, ... to je leda politická odpovědnost (má-li ji dotyčný ministr ve své politické mantře).

Ta cena se dává za pracovní úspěchy, ne za to, jak dotyčný ministr plní svoje politické proklamace.

1 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 25,73
  • Průměrná čtenost 2476x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.