Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

"Už ne;-D;-D;-D!!!" řičí smíchy synek a slzy se mu koulejí po tváři. "Se musím učit!!"

Co se u nás děje? Ale celkem nic, jen zpetně čtu Vaše články nahlas... U psychedelické šantoidníý Kočky jsme tedy přestali... Tak příště! :-)R^

1 0
možnosti
DM

Panejo, to je zase krásný čtení ;-D;-DR^R^R^

Jen... chjo..."nášlapná mina" používáme taky. Byli jsme divoce rozhodnuti černobílou zlomyslnou bestii, co je dělá, přichytit, zardousit, umučit, zaškrtit a zakopat.... a pak se náhle objevily zoufalé cedulky na všech norožích, že se někomu ztratila černobílá kočička, SLYŠÍCÍ NA JMÉNO.... .Tak jsme zjistili, že ta bestie má jméno a někdo ji má rád a někomu chybí... Pak se našla a holt ty bobky i nebobky prostě uklízíme a vzdycháme, protože víme, že pachateli už ublížit nedokážeme...:-)

2 0
možnosti
Foto

no, karma dopředu. Srdíčka taky, omluva za absenci, skolila mě velmi zlá a zákeřná choroba provázená i velmi zvýšenou teplotou (36,9) a tak jsem si pár dní dal oddych od internetu a snažil se pouze dostudovat pár informací pro mé články. Jdu na to.

3 1
možnosti
Foto

Moc díky! ;-D Hlavně, že už je vám lépe!! Mějte se krásně a díky! :-):-)

1 0
možnosti
TS

;-D tak to je dobrý, hlavně telekočka R^ Kočky prý dupou v pubertě, ale Tereze to zůstalo dodnes - myslím, že tím okometricky zvyšuje svou autoritu u desetkrát těžšího psa (prostě stejná ošatka nápadů, jako velký naježený oblouk a oháňka-prachovka). Sousedka to zaznamenala a připisovala to psovi, ale když jsem jí řekla, že za to může ta minikočka, dostala záchvat smíchu a prej se směje pokaždý, když Tereza zadupe. Takže mám kliku ;-) pěknej víkend, Petro!

2 0
možnosti
Foto

Tak to závidím, moji podsousedi měli problém obecně. :-):-)  Neustále mi dávali různé návrhy stylu: proč máte kočky, když jste tak málo doma, dejte je pryč; zavírejte kočky přes den do klece; vysvětlete těm kočkám, že mají chodit, ne běhat, apod. ;-D;-D Zdravím dupokočku Terezku a přeju krásný víkend!! :-)

3 0
možnosti
RM

Hodně pobavilo ;-D;-D. Soužití se sousedy naštěstí v pohodě. Máme taky podkrovní byt, takže občas nám Blumouš kouká sousedovi do bytu. Naštěstí je dost strašpytel, takže chodí jen na jedno okno a dál si netroufne :-).

0 0
možnosti
Foto

No to právě nikdy nevíte, Rudo ;-);-). Možná, když se soused nekouká... 8-o :-):-).Zdravím Blumouše! V

3 1
možnosti
MS

Kočičky sice nějakou chvíli dupou, ale je to rajská píseň proti dupání eurospratků. Ti vydrží v jednom kuse i 17 hodin denně.

3 1
možnosti
Foto

Kdo je to eurospratek? To jsem asi já... aspoň si to mysleli moji podsousedi ;-D;-D.

2 1
možnosti
IH

;-D;-D pište dál. Akorát si taky myslím, že kočky fakt dupou jako dostihoví koně, ty moje tři když běží z dřevěných schodů v mezonetovém bytě, je to opravdu rachot :-) ptala jsem se hodně pohodového souseda pod náma a říkal, že to slyší, ale že je mu to jedno. Pravé peklo je, když začnou něco honit po plovoucích podlahách, nejlépe víčko od PET lahve uprostřed noci, oblíbený je i plastový obal od Kindervajca, to jim vždycky dá potajmu syn a ony to vytáhnou v noci.

4 0
možnosti
Foto

Hahaha! ;-D Vidím, že víte, zač je toho loket, Ireno! ;-);-) Bezvadné byly taky takové ty skleněné kuličky z Alberta nebo propisky ;-D.

1 1
možnosti
Foto

;-D;-DbožíR^

No, až na to, že je našemu psovi neustále přisuzována každá loužička,která se objeví v mezipatře,ačkoliv s ním jezdíme zásadně výtahem, probíhá soužití bez problémů. Možná i proto, že přes den neštěká, nevyje...jako jezevčice naproti:-)

1 0
možnosti
Foto

Nemáte v domě nějaké kočky? Jen se ptám, kvůli těm tajemným loužičkám ;-D;-D. Zdravíme pesana! :-)

0 0
možnosti