Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no, opět. kočko-muffin - já Vás milujuV

2 0
možnosti
MM

a co teprve kdyz se sunda se skrine kufr ze se bude balit na cestu! Prvni zapakovana v kufru je kocka, v nasem pripade vsechny tri.

Tuhle jsme meli sundane 2 kufry a cestovni tasku a holky si myslely, ze jsme to udelali jen jim pro pohodli a aby se nepraly.

1 0
možnosti
Foto

Tak to je přesné, Michale! ;-D Nejpřekvapenější jsou návštěvy, když zjistí, že mají těžkou kabel(k)u! ;-D

1 0
možnosti
KV

Co blog, to další stupínek k nebesům. :)

2 0
možnosti
Foto

Och, moc děkuji, Kamile!! Jsem ráda, že baví(m)! :-) :-)

1 0
možnosti
PJ

krásný, bombastický, roztomilý, kdo sám krabicovou kočku nezažil, nepochopí...

ta scéna s "rozsednutím" krabice od lyží musela bejt fenomenální ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
DM

;-D;-D dnes si dám

"

kočko-muffin"

a

"chlupaticezjistila až asi ve třetině trubky, že na konci tunelu není světlo"

R^R^R^

4 0
možnosti
TS

To zní dobře - zejtra zajedu do sportu, jestli nemají plonkovou krabici od lyží. Vypadá to jako to pravý ořechový pro Terku ;-DR^ pěknej víkend!

2 0
možnosti
KV

Vesrolizaholoubkem je kartonážka. Až bude pojízdné auto, bych doporučoval tam zajet, vzadu u expedice se usmát na kteréhokoli pracovníka a odvézt si pár papírových tabulí. Naohýbat, slepit a tím vyrobit potřebné tvary prolézaček a odpočívadel ;-)

3 0
možnosti
LW

L54e74o 79W76o19l97f

8. 2. 2013 12:02

Škatule, hejbejte se! V

3 0
možnosti
IH

R^ na polici se šanony jsem si dala krabici od papíru a do ní staré papíry. Kočka si tam udělala pelech. Byla tam hrozně šťastná, i když krabice byla dost malá a byla v ní natěsno. Manžel chtěl kočce udělat radost a koupil ji krásný pelíšek za 1000 Kč a dal ho na polici místo krabice - prý aby měl náš miláček víc místa - pelíšek je obšitý chlupy a celý je takový měkký a příjemný. Chudák kočka, byla hrozně naštvaná a stresovaná, že zmizela jeji krabice na odpočinek. Na polici přestala chodit a krásný luxusní pelíšek ignorovala. Manžel zkoušel kočku do pelechu narvat, ukazoval jí jeho výhody, předváděl, jak je měkký a krásný, položil si tam dokonce hlavu a dělal, jak je to v pelechu příjemné... kočka si sedla zadkem k manželovi a začala se olizovat, ač byla ten den už dokonale vymydlená. Manžel se hrozně naštval, chodil a vykřikoval něco o svini.Chtěl jí udělat radost a bral to od ní jako pohrdání jeho darem a že to kočka dělá schválně, protože ho nemá ráda. Neříkala jsem nic, protože bych mohla říct akorát - já jsem ti to říkala, nekupuj ten pelech.

4 0
možnosti
JK

To znám, znám to, já to znám, já tohle tak znám, jak já tohle znám...! :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Jé, krásné foto, Milane! Díky! Zdravíme kočku! :-) R^

0 0
možnosti