Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

doma jsou dva cerni zlutooci a pribyl pak jeste jeden mourek v bilych ponozkach. cerne jsme si vybrali v utulku a rozhodne teda smulu nenosi :)

0 0
možnosti
MP

Mně se líbí všechny kočky i kocouři. Babičce jsem jako holka donesla rezavé mourovaté kotě, a to se stalo mým nejmilejším kocourkem ze všech. :-)

0 0
možnosti
JO

Já nemám neoblíbenou barvu kočky. Celý život jsem si ale myslela, že nejkrásnější jsou mourinky. Jenže loni dostal exmanžel nádherného, úplně černého kocourka, kterého si naše děti půjčují k nám (ke mně) domů a od té doby si myslím, že možná mourovaná přece jen není nejhezčí barva:-)

0 0
možnosti
IH

I17r11e83n32a 33H66r40u70b77á

10. 5. 2013 11:07

Černého kocoura mám, měla jsem ho i jako dítě a vždy jsem chtěla černou kočku. Manžel měl jako dítě taky černou kočku. Je to nádherný impozantní kocour, ale vzhled klamě. Jmenuje se Míša a jméno odpovídá jeho povaze. Tak strašně hodného a umazleného kocoura jsem nikdy neměla. A zároveň takovou srababu :-) bojí se úplně všeho. Náš syn si ho od mala hrozně oblíbil (kocour jeho ne) a jedno z jeho prvních slov bylo "kokú" - kocúr (tak na něj voláme kromě Míša). Docela mě překvapuje, že lidé na tyhle hloupé pověry dají. Jednou jsem viděla reportáž z Izraele, kde musela jedna rodina držet černého kocoura v domácím vězení z rozhodnutí úřadů - lidé si na černou kočku stěžovali, že jim kazí karmu, když ji potkávají, tak ji majitelé nesměli pouštět ven. Ukazovali na kameru rozhodnutí s razítkem.

0 0
možnosti
OT

R^;-D;-DČerné kočky jsou krásné a tajuplné. Včera ležela na sloupu u vrat sousedů černá kočka a nasávala sluneční energii. Mikíšek se vracel domů a na té černé kouli se rozzářily dva zelené drahokamy a sledovaly našeho kocourka, možná to ani nevěděl (oni se spolu docela perou). Byla nádherná, fotku jsem bohužel nestihla:-/

0 0
možnosti
JS

Nadpis mě dostal, můj Mikeš bude už čtvrtý rok v kočičím nebi, ale takovou kočku (tedy kocoura) jsme nikdy neměli, on byl neskutečně chytrý a vždycky mi přišlo, že ví něco víc ...

1 0
možnosti
Foto

Černou kočku nebrat, máme jednu, druhou v rodině a pokaždé to je koncentrované ZLO. I když teď když vyrostla (7 let) se možná uklidnila.:-)

0 0
možnosti

Já bych ráda takovou tu malovanou, šedo-béžovou s tmavými "linkami" okolo očí, tak jak je kreslí H. Zmatlíková - ale hádejte co, máme černou! A je skvělá.

Akorát tedy - no černé chlupy JSOU vidět. Zvláště na světlém oblečení a díky tomu, že potvora chlupatá (nebo brouček, záleží na okolnostech), je polodlouhosrstá (kdo ví kde k tomu přišla), chlupy zví délky až 5 cm. No a bonus je podsada - heboučká, šedivá. A všude. Zvláště pak v předjaří a na jaře.

1 0
možnosti
Foto

Chlupy jsme doladili, máme černou i modrobílou a murinu, každý si s chlupem příjde na své :-)

0 0
možnosti