Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Rád bych požádal zdejší spolek "kočkomilů" o radu, názor. Dostal jsem zrzavého kocourka, jenže ne kotě do dlaně ale už tříměsíčního divocha, piráta, neřízenou střelu. Vyrůstal na statku se svou kočičí mámou, spíš polodivoce, jak to na venkově bývá. Mám ho týden, hraje si (i se mnou) chodí na písek, žere, je zdravý, zvídavý. Ale nenechá zatím na sebe skoro sáhnout, pohladit, natož vzít do rukou. Rád bych ho pustil ven (vím, tak min. tři týdny si musí zvykat v novém). Bydlíme na polosamotě, auta nehrozí, ani psi, spíš kuny :-) Jen se bojím, aby se vracel, teď už k nám. Mám počkat až se do těch rukou nechá vzít a pouštět ho až poté? I kdyby to trvalo déle. Je mi ho líto, jak kouká z okna, škrábe pacičkou, pozoruje ptáky...

0 0
možnosti
MH

Ještě podotýkám, že vypadá takřka stejně, jako ten v autorčině záhlaví a ve svých třech měsících je velký skoro jako dospělý. A pořád "mluví". Zrzavý kocour je můj nejmilejší a tenhle vypadá jako budoucí papež mezi kočkami. Fakt bych o něj nerad přišel. :-)

0 0
možnosti
OT

;-DNěkteré situace mám ověřené na vlastní kůži:-/;-DR^.

0 0
možnosti
LW

L92e54o 20W86o88l15f

17. 5. 2013 21:06

Už se mi stýskalo :-)

0 0
možnosti

Přiznám se, že jsem evidentně nepravý kočkomil, protože, co tu popisujete, by u nás doma vedlo ke stažení kočky a využití kožešiny na záhřev ledvin. Pravděpodobně je ve mně něco nezralého, protože vámi popsaného tvora bych si asi neoblíbila. Zřejmě mě čeká vývoj v rámci lásky a tolerance, proč ne, ale už mě to zarazilo při čtení knihy "Robin" o zcela nesnesitelném a přitom milovaném psovi.

.Že by naše mindy něco ukradly k jídlu? Ne.Že by pily vodu z květináčů, semtam. Že by zabraly nejlepší místa, budiž, ale na spoustu míst nesmí. Že by čůraly a kajdily jinde než mají, je, nebo spíš bylo velmi tvrdě postihováno, na procházku šla jen ta nešpinící, hříšnice zůstala doma a zpytovala( to zrovna) svědomí, zato ale mňučela jak o život. Nezvrací, měly by?

Chlupatí zdatně.

Nejvyšší místa zaujímají, protože mají doma dva a půl metru vysoký strom na lezení a úplně nahoře je jediné odpočívadlo.

Jsou normální? Akorát sem tam utíkají z vodítka a já je honím pod balkonem, nebo zalezou pod auto. Lezte v jehlách a v úzké sukni pod auto ve snaze je vyšťourat.

0 1
možnosti
BL

Ony chodí na vodítku? A DOBROVOLNĚ? Tak to jste si odpověděla sama - ne, nejsou normální :-D Ale máte pravdu, ty moje jsou kromě toho venčení taky docela hodné a slušné, nejste sama. Na druhou stranu si nemyslím, že by si autorka ten zábavný článek vycucala z prstu - znám i lidi, co opravdu mají takové zlodušné kočkomety (a taky se jim divím, že je ještě nepřizabili :-D).

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky