Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Naše kočky dneska slaví významné výročí. Dostaly kapsičky, tyčinky, dortík atd. To datum není úplně přesné, ale někdy v květnu, jsme zaregistrovali, že toulavá kočka porodila koťátlka. A když se povedlo je ulovit, odčervit, vykastrovat a naučit spát v posteli, to datum narozenin jsme stanovili podle klíče: jedno dítě- 26.6. druhé dítě-28.8. a kočky 25.5.;-D

1 0
možnosti
KH

ad oblecky (zvlast pokud nemam kratkosrsteho psa, ktery ho mus mit, jinak mu prochladnou treba ledviny) - neprijde vam to mirne uhozene a proti zvireci prirozenosti? jako trapeni nemych tvari? mi koucouri (puvodni dva, uplne stejni) snesli jako mali obojek, abych je rozlisila. jak rostli, kazdy ztratili asi tri, takze jsem to vzdala. do jake miry byly tyhle ztraty zamerne, to se nedovazuju ani hadat ;-) posledni kocour je mazel a necha se sebou taky delat lecos, ale na nej to uz s obojkem ani nezkousim. ale obojek PLUS voditko jsme zkusili jednou. pak jsem za sebou tahla parek "obesencu" - nasledovalo presne to popsane upadnuti do komatu se stejne zazracnym vylecenim pote, co se voditko odeplo ;-D a tak jedinym "odevem", ktery maji me zvirata povinny, je v zimnim poloseru pri venceni reflexni vesta pro psa - ono totiz cerny pes v seru se spatne zaostruje :-/ ale abych sve nejvernejsi pratele trapila nesmyslnyma obleckama a kloubila jim packy do princeznovskych saticek... to teda rozhodne ne!!

0 0
možnosti
MM

Co dávám na kočku? POZOR! Hlavně když si jdu lehnout později než všichni ostatní. Je neuvěřitelné, kolik místa zaberou čtyři kočky normálního vzrůstu a dva pidipsíčci na posteli 2x2 metry. A vůbec nechápu, jak jsme to dělali, když mezi námi spal ještě náš malej....

0 0
možnosti
JK

Mě sice v noci vytláčí na kraj válendy naše 8kilová fenečka, která je až tak hodná, že mě na noc pustí na "svůj" pelech.

Ale kočky moc obdivuji, jsou nádherné, elegantní a hodné obdivu. Pro malý byt, malý příjem a rozmazleného mazlíka by se ale u nás kočička necítila dobře.

1 0
možnosti
Foto

Hlásím se k potrefeným pejskařům;-D

1 0
možnosti
OP

Koček není nikdy dost!

Můj manžel si naivně myslel,že bude vodit kočku v postroji. Jednak na 6ti kilovou kočku patří psí postroj,že jo a ne kočičí,  a za druhé reagovala jako váš kocour. Za nesouhlasného výhružného vrčení.:-)

3 0
možnosti
LW
Foto

Díky, Leo! :-) Krásný víkend!

0 0
možnosti

Už jsem se nemohla dočkat pravidelných kočičích zpráv, jako vždy jste mě potěšila. No a už vím, co budu hledat na internetu pro pobavení, koukám, že kočičí fota už jsou lehce přežitá ;-).

2 0
možnosti
Foto

:-) Moc díky, Peti! :-) Je to takové páteční téma ;-D. Přeji příjemné surfování! :-)

2 0
možnosti