Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CK

Zarucena rada od zverolekare jak davat kocce medicinu. Stat za ni, jednou rukou drapnout za kuzi na krku, zaklonit hlavu, druhou soupnout tabletku. Pak lehce fouknut kocce pres nosanek. Podobne s kapkami do oci.

Jedno je ale velmi dulezite: celou dobu ke kocce pekne, nezne mluvit, aby si medicinu ve svem mysleni nedavala do souvislosti s bojem, ale naopak s uklidnovanim.

Po tabletce, nez utece, ji prsty projit srst na zadech, lehce podrbat podel patere a rici ji, ze je hodna holka (nebo hodnej kluk).

0 0
možnosti
CK

Nakonec ji zavolat na nejaky oblibeny mlsek.

0 0
možnosti

J76a94n 31Š39i28m28á11k

25. 2. 2013 13:24

Software tygra mě moc pobavil, myslím že já mám doma zvířátko se softwarem trpasličí pumy. Každé ráno jakmile ustelu postel vystartuje, letem plavmo se přesune doprostřed postele a vyžaduje rvačku... Sedí a šermuje packama jako boxer... Musím se s ní alespoń na minutu utkat.... když potom zavelím k ústupu, tak se za mnou rozběhne a kousne mě do achilovky na znamení jasné převahy :) :)

1 0
možnosti
BL

Vážení kočkomilové, mohla bych do pléna vhodit jednu otázku? Jak vychováváte své kočky, že cedíte tolik krve? Otázka není míněna nijak jízlivě - jen mi to totiž přijde, že většina majitelů koček k chlupištím přistupuje tak, že jsou a priori nevychovatelná, a tak se o to ani nepokouší... A přitom moje zkušenost je taková, že to jde!

Děkuji za případné odpovědi, a autorce vysekávám hlubokou poklonu za blog, na který se na idnesu těším ze všech nejvíce :-)

0 0
možnosti
OT

;-DVsuper pravdivéR^, Miki přijde na mazlení jen když chce, ale potom je důkladný. Oslintá knížku, zalehne stránky:-P a teď máš dovoleno se mi věnovat:-/.Vrní, šlape a slastí prdí!!8-o Ale běda, když bych ho chtěla pochovat!

1 0
možnosti
Foto

Slastí prdí! ;-D;-D;-D To je super!! :-) S chováním to u nás také není valné. Proto se nepovažuji za chovatele! ;-) Moc díky za komentář, Olgo! :-)

1 0
možnosti
DM

aúúú ;-D "v hlavě software na tygra";-D

Krásný! (A kuk do diskuse a zkontrolovat vyznání:-) )

R^

3 1
možnosti
DM
Foto

Kočka se mazlí, když chce ona, ne když chcete vy.;-) 

Jinak s kapáním např. do uší problémy nemáme, tabletku ale nespapáme, to chce aspoň dva lidské kusy k pacifikaci.

Julián zaplaťpámbů útočí jen ve stresu nebo když se mu něco hodně nelíbí.

A mimochodem-z nedělního odjezdu od maminky mám kousanec na ruce.:-)

1 1
možnosti
Foto

Zdravím Juliána, Klárko! :-)  Je opravdu krásný (předpokládám, že na fotce je s vámi on)! V Jestli má miláč rád taveňák, tak tabletka se od taveňáku špatně odděluje ;-);-).

0 0
možnosti
Foto

no, Budliky budliky na holý pupiky, to mě rozložilo doslova na prvočinitele. Já Vás OPĚT milujuVV

2 1
možnosti
Foto

Hihihi! Moc díky, Antoníne! :-):-):-)

0 0
možnosti
LW

L68e55o 18W51o41l57f

19. 2. 2013 14:23

Jejda, to je krásný článek.V

Jak to děláte, že to takhle sypete z rukávu? :-)

1 1
možnosti
Foto

Moc díky, Leo! :-) Myslím, že jde o magický vliv koček. ;-);-)

0 0
možnosti
RM

Skvěle napsáno, opět ;-). To náš kocour je naopak úplný závislák - po každé, co přijdeme domů nebo ráno vstaneme, vždy si někdo z nás musí sednout na gauč a kocour šup do klína a chce tak minimálně 15 minut drbání - pak už si spokojeně odkráčí kamkoliv ;-D. I na bříšku se nechá drbat, ale pravda, že ne úplně vždy - někdy se prvotní drbání změní na bitvu - končí to samozřejmě nateklými prsty a krvavými šrámy ;-).

1 1
možnosti
Foto

Moc díky, Rudo! :-) Je zajímavé, jak jim občas hrkne v bedně a ze zcela mazlivé kočky se stane motorová pila. ;-D

0 0
možnosti
MS

Paráda! Zabalit do osušky, to by mě nenapadlo, ale vyzkouším. Máme Kočku a Kocoura, kteří žili v lese a do půl roku nepoznali lidskou ruku. A že nám to prevíti dávají vyžrat je jasné. Hovňousi za postelí - vzkaz, chceme dva záchůdky. Nemáme polštářek na okně, tož vám rozškrabem křeslo. Uštrikovalas babo myšičky, to je prd, my chcem sušené kytky z vázy. No, zkusíme se na ně dívat jako na tygry;-D

3 2
možnosti
Foto

Magdi, moc díky za komentář a za trpělivost s lesními chlupatci! R^R^ Vaše kočky se u vás mají určitě skvěle! :-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky