Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

;-DR^ Čipíkovi jsem také pořídila krmítko, měl blahobytnou postavu:-/ a hlavně nejoblíbenějším sportem byl gaučing. Teď prohání chrastící kouli. I když - zrovna včera mi ukazoval na skříňku s krmením a packou naznačoval, abych nasypala:-). Psi jsou skutečně oříšek, hlavně pokud je některý z nich pažravec a nenechá na pokoji jakoukoliv granulku. Naše čtyřtlapky mě bavíV.

1 0
možnosti
MS

Vyrábím krmítka z čeho se dá. Pečlivě uložím na okno, nebo někam do výšky. Kočičkám se to velice líbí, chvíli loví a žerou, pak shodí krmítko na zem, kde je během minuty rozcupováno a vyžráno psem. Vyrábím další, a další.....

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den, Magdi! :-) Tak to zní parádně!! R^ Psi to trochu kazí, ale zkuste to strčit do škatule, nespadne to tak rychle ;-). Zdravíme domácí zvěř! :-)

1 1
možnosti

Vy máte dřevěné jakési šišky jako krmítka? A to mě zajímá.....bylo by prosím pěkně možné sdělit, kde jste je zakoupila? My máme jen klasický kočičí plastový labyrint a micky ním třesou v jednom kuse.

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den, Andreo! :-) No dřevěná krabice s různými oddílky a opravdová velká piniová šiška - do toho nahážu granule a kočice to z toho dolují. Naprosto nevětší ohlas má u nás v poslední době tohle krmítko: http://www.ceska-kocka.cz/eshop-interaktivni-krmitko-ufo.html R^  Zdravíme kočky!

2 1
možnosti
JK

Náš kocour Komár klidně chroustal praženou zrnkovou kávu, ale nenechali jsme ho sníst víc, než dvě zrnka...ze zdravotních důvodů. Tuším, že to není přímo k námětu, ale napsat jsem to musel, to snad uznáte. :-)

4 3
možnosti
Foto

Jardo, díky za komentář! :-) R^ Rozhodně to k námětu je! Apropos, Komár je naprosto skvělé jméno!! ;-D Zdravíme!

2 1
možnosti
MP

Chudinky malinký, milounký ... Už trápěj s odtučňovací kůrou i zviřátka. :-)

3 2
možnosti
Foto

Dobrý den, Maruško! :-) Kéž by mně někdo takhle nakázal, co jíst a nejíst :-).

1 1
možnosti
MD

Heh, soudě dle mínusů nejspíš došlo k nedorozumění... Jsem hrdým poddaným kocoura a kočky, kteří vykazují prakticky stejné parametry, jako zvěř v blogu uvedená:) A ano, kočka se jmenuje Popelnice. Ale může si za to sama...

6 4
možnosti
MD

Hm, Vy bydlíte u nás doma? Z kočky Popelky se stala kočka Popelnice, co není uschováno ve třímetrové výšce, sežere. Zatímco kocour smutně zírá do misky plné drcenych granulí. Takže díky za tip a za poučný a vtipný blog!

8 5
možnosti
Foto

Dobrý den, Michale! :-) Díky za oba komentáře! Zdravím kočku Popelnici, i kocoura! :-) Mějte se prima a ať granule nikdy nedojdou! ;-)

6 2
možnosti