Diskuse

Nesvrbí vás?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...také bych chtěla vidět ježka s jablíčkem ;-D

Koulám, že si při odblešování i zasportuješ ;-)

0 0
možnosti
Foto

J39a69n82a 95M27a56j19o13v17á

19. 10. 2013 18:31

Tak blešky k nám ještě nedorazily...a jako vždy, článek se čte skvěle!! Karma a díky.

0 0
možnosti
DT

Super blog R^ váš časopis si sice nekoupím, neb nemám kde, ale ráda vás čtu R^

0 0
možnosti
OT

;-D;-D;-DSuper čtení, slzy od smíchu a karma. Co bychom si počali bez takového oživení chodu našich doupátek. Psi a kočky blechy, děti vši. Dnes už to beru docela v klidu. Stačí večerní venčení našich čtyřtlapek a setkání s ježečkem. Pamatuji si, jak jsem kdysi dávno okolo jedné hodiny noční odstraňovala z chlupaté larisy bleší hemžení. Dodnes nevím, koho Gera potkala, ale blech bylo strašně. Nepochopím, proč jsem nebyla ožraná, jenom lechtaly a tím mě probudily. Ale teček bylo skutečně mnoho;-D;-D

0 0
možnosti
LS

perfektní :) taky mám takový krásný žážitek - akorát jsem si blechy donesla na psovi (kdoví odkud), bohužel je hrubosrstý a toho, že má blechy jsem si všimla, až mě začalo něco kousat na gauči - a byly to mrchy odolné, trvalo nám dva měsíce než jsme se jich úplně zbavili - zahrnovalo to pravidelný postřik veškerého polstrovaného nábytku, koberců, oblečení a povlečení, asi čtyřikrát koupání psa v nějakém hnusu jedovatém (teda jedovatém při větší koncentraci a pro kočky a rybičky), a zakoupení asi čtyř obojků proti blechám (tři se zdály neúčinné, až čtvrtý fungoval)

0 0
možnosti
Foto

S blechama jsme si užili taky. Připomínalo to boj s větrnými mlýny:-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky