Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

díky za článek tohoto typu. prvokočkáči alespoň tuší, do čeho jdou. já měla kočky vždy od kamarádů a protože domovně-venkovní, nechtělo se mi investovat do čistokrevných. a ke kočkám taky patří překvapení. ;-) ale podobné praktiky vládnou i mezi pejskaři, tam jsem zas chtěla vědět, do čeho jdu a znát plemenný standard. a množitelé jsou tam stejně odporní.

0 0
možnosti
Foto

"Občas se "namazlíčkáři" rodí i z velké lásky šlechtičen s modrou krví a anonymních bohatýrů s natrženým uchem a neodolatelným sexepílem mužného ploditele." ... ano, jak jinak by se ruské modré narodila taková krásná ČERNÁ koťátečka :)

0 0
možnosti
Foto

Výborný článek, děkuji R^ A na útulkové mazly u nás doma nedáme dopustit ;-)

1 0
možnosti
HR

I já jsem byla vybrána kočkou Máňou jako vhodná k ochočení.Funguje nám to ohromně.

0 0
možnosti
Foto

V nasem pripade je chovatel kocka: ona si vybrala me ;-D

1 0
možnosti
Foto

To je vůbec nejlepší situace! ;-D Zdravím kočku! :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Myslela jsem si, že jsem strašně sobecká, když jsem nechtěla demoliční četu v podobě kočičího mimina.:-)

2 0
možnosti
Foto

Hehe! ;-D O sobectví nemůže být ani řeč! :-)

1 0
možnosti
VK

Ještě je dobré,když sháníte kotě,se tak různě nezávazně poptat.Jednou k nám přišlo kotě z paneláku na Jižáku,v životě nestálo v mokré trávě,ale myši chytalo senzačně-instinkty ani v paneláku nezakrní;-DA teď si mamka povídala s pedikérkou,že nám odešla kočka a hle-syn paní pedikérky žije za Prahou a zrovna se jim narodila koťata-a máme zase na 15 let vystaráno.

1 0
možnosti
Foto

Cesty boží a cesty kočičí jsou zcela nevyzpytatelné a naprosto dokonalé! R^R^ Zdravím nováčka! :-) Mimochodem, mám kamarádku, která si na vesnici dovezla dvě koťata z Prahy a není lepších myšilovů (a taky ještěrkolovů, krtkolovů a krysolovů)! Tam musí být něco ve vodě, v té Praze! :-):-):-) (Naopak moje Kočka z vesnice jedinou živou myší, kterou jsem jí nabídla na chodbě paneláku, naprosto pohrdla. ;-D)

0 0
možnosti
AJŘ

;-D my jsme prošli vybíracím konkurzem 2x. Jednou si nás našla dvě koťata narozená v lese a o rok později se k nám nastěhovali sourozenci, taky dva, jimž kombajn přejel maminu. Doufám, že v dohledné době nebudem znovu vybráni.

4 0
možnosti
Foto

Tak to je ten nejlepší konkurz na světě! Gratuluju! R^R^ :-) Zatracené kombajny ;-O.

1 0
možnosti
DF

Celý článek super, ale poslední odstavec: R^R^R^R^

2 0
možnosti