Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za milý článek.

A video tomu nasadilo korunu - ještěže paní má pevnou gumu u tepláků, jinak ...;-D

0 0
možnosti
Foto

Přísahám, že všechno je to pravda!! Kocour zvědavě zírá a mává ocasem, kočka se přibližuje, omotává ... udělá COKOLIV, aby udržela co nejtěsnější kontakt (sklapovačky u nás neprobíhají, takže trénink na zaskočený oříšek nemám).

0 0
možnosti
Foto

Krásně vtipnej článek. Věřím, že je to těžké, ale váhově si dovolím kontrovat nejmladší dcerou, která mi při pokusech pořídit si pekáč buchet s radostným výskokem pokaždé okamžitě přistála na břiše. Od té doby aspoň vím, že se dají zatnout svaly i v podbřišku, protože kolínka a lokty má to děvče zatraceně ostré :-)

1 0
možnosti
MM

nas syn je atlet a kazde rano/vecer zabira kus plochy obyvaku k posilovacimu a protahovacimu cviceni na jogomatce. Vetsinou ma aspon jednoho kociciho asistenta, nekdy 2 z nasich 3. Nekdy se kocky spokoji s pozorovanim, jindy se aktivne zucastni cviceni a sednou si mu na bricho nebo nohy.

Ta nejmladsi, nejcilejsi a nejvic darebacka mu uz pres dva roky (od te doby co k nam prisla jako kotatko) okusuje jogomatku, at na ni sedi nebo ji schovava srolovanou za kreslo. Jogomatka je krasne krajkovana po celem jejim obvodu.

Syn pouziva ke cviceni take polystyrenovy valecek - a samozrejme, ze i ten ma obe plochy peclive okousane.

2 0
možnosti
LW

L89e77o 46W36o92l82f

12. 3. 2013 18:24

Kočenky cvičí s námi.;-)R^

2 0
možnosti
DM

;-D;-D;-D"Rebeko, neocdházej!" ;-D;-D

Bože!!! "Buď moje kočky považují cvičení za zcela zhůvěřilou lidskou snahu dohnat je v technice olizování vlastního zadku a snaží se mi vysvětlit, že je to marné, nebo mají za to, že se hotovím zemřít a nepovažují to za dobrý nápad."

To mě zabije ;-DR^R^R^

2 0
možnosti
TS

Ha ha hááá! Nahlas jsem se začala chechtat u "nirvánu si maximálně pustím v rádiu" a ještě jsem neskončila ;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

;-DR^

Na mě akorát z povzdálí koukal pes, nestála jsem mu za to, aby vstal a šel prozkoumat, proč tak hekám. Ono to ani nemělo cenu, bo než by se přišoural, tak já skončím s cvičením;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Kočičky jsou skvělí asistenti snad u všeho. Zajímavé je, že dokud se při cvičení nepřiblížím k podlaze, miláček nerušeně spinká. Jakmile ale rozhodím deku, bere to za povel k mazlení.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky