Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Perfektní návod. Zaujala mě aktivní krmítka včetně misky přišroubované na knihovně, určitě něco vyzkoušíme, zatím jsme kreativně pojali spíš napájení, ale nejoblíbenější jsou stejně konve s odstátou vodou na kytky. Přepravka na vejce u nás slouží jako vyhledávaná masážní podložka :-)

0 0
možnosti

;-DMám štěstí, že naše kočky nemají  až takové nároky. Ale v určitých pasážích (např. čistota, mazlení), se téměř shodují.;-D

0 0
možnosti

Naše kočky (2), jeden záchod, tréninkový set vložený přímo do mísy obyčejného záchodu, je fakt, že nutno čistit dvakrát denně, ráno a pozdě odpoledne, je mělký a vkládat do díry plastový pytlík, aby nevyhazovaly tolik steliva do záchodu. Stelivo je splachovací.Bentonit nikdy.

Krmení- jeden kočičí labyrint nacpaný granulemi, jedna miska s vodou, odpoledne se voda vymění.Odpoledne ještě kapsička, nebo rozmrzlé kousky masa, většinou otřepy z řízků, rybí filé, nebo olejovky či tvaroh. K čemu tři misky?

0 0
možnosti

Specializovaný návod při praní v pračce: Otevřeme pračku a ihned spočítáme kočky. Jsou tři a jsou mimo pračku. Vložíme prádlo a opět provedeme kontrolní součet koček. Jsou stále tři a stále jsou všechny mimo pračku. Zavřeme dvířka pračky a sečteme kočky. Jsou tři a mimo pračku. Pustíme pračku a vzápětí se zevniř bubnu ozve vřeštění a na sklo je přilepená mokrá a vyděšená kočka. Závěr z toho plynoucí...sčítat kočky je zbytečné! :-)

7 0
možnosti

Tý brďo! Hezký! R^

Ale pro jednu kočku 3x záchod a 3 sady napájítek a krmítek, není to málo Antone Pavloviči?

0 0
možnosti

Mám dojem, že paní Petra má kočky 2 (kromě Kočky ještě Kocoura, který je ale nejspíš mnohem domestikovanější a tudíž méně literárně vděčný a zajímavý, proto není tak častým námětem na blog) a velký byt/dům, takže je šikovné mít kočičí potřeby rozmístěné na více místech.

0 0
možnosti

Hezký návod :-). Neví, jestli bych si troufnul něco takového vymyslet na naše sousedy - ale myslím, že jako vtip to možná příště zkusím ;-D. Naštěstí náš Blum je opravdu nenáročný kocour a návštěvy zbožňuje, takže případní opatrovatelé jsou vždy vítáni ;-).

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky