Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

jesteze kocouri spi na verande a k temto zlovolnostem nikdy nemeli prilezitost :) kazdopadne to za ne dela pan pes, ktery sice usina v obyvaku na gauci, vyjimecne na pelechu pred posteli, ale v noci, jakmile usneme (ma na to nejaky radar, rozezna, jestli to jen predstirame, nebo jsme uz opravdu v limbu), svych tricet kilo prenese nejlepe na me nebo manzelovy nohy. nad ranem se pak budim s totalne odkrvenyma koncetinama a rikam si, jestli by nebylo nekdy lepsi mit yorksira :)

1 0
možnosti
Foto

Tak to je taky přesné! :-):-) Ale zase si takového pejska omylem nezalehnete! Měli jsme na veterině pidi pejska, co ho přišlápl slabozraký dědeček... ;-);-).

0 0
možnosti
OT

;-D;-DU nás to Miki zařídil tak, že chodí ráno přes postel a naše hlavy a mrančí (vstává mezi půl pátou a šestou a pracovní den je každý den) :-/. Často si přivede na pomoc ještě Čipíka, a ten mňouká druhý hlas u postele na zemi. Čipík vždy dohlíží na naše vstávání a když zazvoní budík, tak nám to dojde zamňoukat!;-D

2 0
možnosti
Foto

Občas se to hodí, člověk nezaspí do práce ;-D;-D;-D. Zdravíme Mikiho a Čipíka! R^

0 0
možnosti
TS

Ha há, tak to je dobrý: Moje kočka dělala totéž s talíři v odkapávači. Cink... a cink... ááá cink... ;-D

1 0
možnosti
Foto

Chachaaaa! Rachocení je další dobrá strategie :))). Zdravím, Tino!

2 0
možnosti
JR

J95a57r53a 59R93a36n59k

15. 2. 2013 21:38

:-)R^......spim s vodni pistoli na nocnim stolku.....mam dva, kteri se nemaji v lasce, kdyz se setmi.V

3 0
možnosti
Foto

Jeden z miláčků mojí maminky má také nutkavou potřebu škrábat nohy. Jinému zase byl před časem pořízen speciální kočičí spacák, ve kterém samozřejmě nespinká. A tak maminka nad ránem navléká kočičí spacák na své nožky, zatímco jiný z miláčků jí loví (krátké) vlasy.

Můj kočičák zase lítá po celém bytě včetně postele s mým tělem.;-)

2 0
možnosti
Foto

Kočičí ponožkospacák zní skvěle! ;-D Zdravím všechny domácí koty!! :-):-)

2 0
možnosti
LW

L90e50o 62W14o50l76f

15. 2. 2013 16:32

Naprosto přesný popis!

;-D;-DR^

2 0
možnosti
Foto

no, mimochodem to buzení činili i mí dva kocouři. S naprosto neuvěřitelnou umaností dokázali hodiny číhat na moment kdy jsem vystrčil, byť i jen jeden prstík u nohy zpod deky. V ten moment mohutný skok a zásek Vašimi "integrovanými cepíny" do masa a krve. Ale jak to sledovali a číhali. Oči doširoka otevřeny, až se mi zdálo, že bělmo nemají a jen lehké mávání ocasu a přikrčení. Já to věděl a tak jsem je kolikrát nachytal zase já. Stačilo do ranního zakrákat jako vrána a v ten moment kocour nadskočil a naježil ocas jako Vaše "štetka na mytí demižonů" a odběhl. Ale takhle mě budili oba.

3 0
možnosti
Foto

no, korekce. ranního zakrákat.. Do ranního ticha.....

2 0
možnosti
Foto

no, tentokrát "lkavé mňoukání" Já Vás miluju. Jo a ještě jednou za to Vámi vynadané minule. Já Vás milujuVV:-)

3 0
možnosti
DS

Ještě pár takových blogů a budete mi platit novou klávesnici - jestli si do ní totiž ještě párkrát naprskám jídlo jako dnes, už se asi nevzchopí ;-)

Díky, hezký den!

P.S.: kamarádčiny kočky, jsouc z ložnice vykázány, zkouší ještě brutálnější metodu - přes noc potají nastudují nové podání "nessun dorma", aby kolem půl šesté začaly s hlasovými přípravami a v šest to zahájily skutečně "natvrdo". Vsadím se, že v tu chvíli vstává nejen ona, ale i půl paneláku ;-D

2 0
možnosti
Foto

Chachacha!! Dani, dejte vědět, kdyby klávesnice zemřela! ;-) Díky moc za komentář! Zpěvný je u nás především Kocour, naštěstí. :-):-) Zdravíme kamarádčiny koty!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky