Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musela jsem se hned také kouknout na video, baví mě poslouchat angličtinu, možná jí budu jednou rozumět.;-D Zrovna dnes si Terezka vyřizovala s Mikim právo na kanape, a  to  mi připomnělo oběd ve školní jídelně, kde jsem zasedla místo jinému jedinci (mimochodem přišel až tři minuty po nás a nemáme zasedací cedulky). Měla jsem štěstí - nepral se jako naše kočky, jen z toho byla šuškanda s mou kolegyní (jeho kamarádkou)- vysvětlil jí, že příště mu to místo musí držet;-D. A tak jsem dopadla dobře - nezraněna  drápem a ani na mě nesyčel!;-D

0 0
možnosti
Foto

No jo, kanape je často jablkem sváru ;-D! Hahahahaha! Pan Jedinec je ňák háklivej, ne? ;-D Můžete mu říct, že jen provádíte desenzitivizaci... aby si zvykl, že změna je součástí života! ;-) Díky moc, Olgo! Krásný zbytek víkendu!

0 0
možnosti

Ad bod 3; kdo svoje (i ty jiné :-) ) kočičky sleduje, tohle pro něj nemůže být nic nového. Myslím že by byla zajímavá studie na téma "proč někteří lidští jedinci preferují kočky před psy a co to o nich vypovídá".:-) Přeji vám prima prodloužený víkend!

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím! :-) Moc díky, Martine! Krásný zbytek neděle!! R^

0 0
možnosti
Foto

Nedělám si iluze o původu jejich lásky, ale když na mě zapředou tou správnou frekvencí, všechno jim odpouštím :-)

2 0
možnosti
Foto

Jojo, tak to máme stejně, Jitko! :-) Moc díky za komentář! Krásný víkend!

0 0
možnosti

Koukal jsem i na delší verzi článku, zajímavý :-)

Není náhodou někde ten dokument předabovanej, nebo aspoň s titulkama? Takhle z něj nic mít nebudu...

Nebo si holt počkám, až ho zpracujou pro Zoom nebo ČT2...

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Pavle, díky za komentář! R^ Zkoumám, jak bych to překlopila do ČJ bez narušení autorských práv. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky