Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

jsem asi kockar venkovsky, mirne lizly mestskym a obecnym. kocouri u nas smi jen do obyvaku se zahrat, ptze v loznici maji tendence znackovat vsechno, vcetne matraci. na strane druhe roztavam, kdyz o svych dvou blbounech muzu s nekym pohovorit. a jak se projevuje to mestsky - oba mame z utulku, odchycene jako mrnave napul mrtve kotata a ja proste musela zachranovat, kdyz jsem to videla :) a co na to pes? no kdyz je zima, tak se k sobe proste vsichni prituli :)

0 0
možnosti
Foto

Katko, moc zdravím zvěř domácí! :-):-) O kočkách se hovoří dobře, protože je to naprosto pozitivní téma, žádná politika :-):-) ;-). Moc díky za komentář! :-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem kočkařka platonická, nunající kočky a jinou zvířenu na návštěvách, kdy hostitelé často tvrdí, že je neuvěřitelné, jak mě ti jejich chlupatci milují. Obalena novou srstí, na svých nejčastěji černých hadrech, pak při jejich pucování tento platonický přístup kvituji.

3 0
možnosti
MV

Já měl kočky vždycky moc rád. A někdy i více než rád. Jako předškolní prcek, když jsme ještě bydleli v baráku u dědy a babi, jsem měl ruce imervére rozdrásané do krve. ale nedbal jsem. Pořád jsem se s nimi chtěl tulit .......... Později, jako trochu odrostlejší studentík, jsem na tom byl pořád stejně. Nevraždil jsem. A to ani v oprávněných případech, kdy se mi naše Ferina proběhla po k usušení čerstvě odloženém pauzáku počmáraném půlroční prací.

0 0
možnosti
MV

A kolik jich je?

1 0
možnosti
MV

Jsou mi sympatické jen ty kočky, které mají mimořádně velké uši.

0 0
možnosti
DM

chjo, ještě abych si vytahovala uši....

2 0
možnosti
MM

pozdrav vsem kockarum od kockare zapaleneho, definitivne s -e-, nebot ruzne pejsky mam take rad. U pejsku ale davam prednost tomu, aby se o ne staral nekdo jiny.

Cela nase rodina jsou kockari zapaleni  a dokonce jsme s manzelkou meli kazdy sveho kota v dobe, kdyz jsme se seznamili. Jeji kamaradka ji jednou dala radu, aby kdyz s nekym zacne chodit, prilis brzo nepriznavala ze ma doma kocku, "protoze spousty muzu jsou na ctyrnohe kocky alergicti";-D

Teprve kdyz jsem sam rekl, ze jsem majitelem kocky, priznala se i ona. Nekdo pozve milou domu na prohlidku znamek nebo obrazu, ja ji pozval na seznameni s mou kockou;-);-D;-D. Pozdeji jsme take vzajemne predstavili nase kocky a kupodivu se to obeslo bez rvacky a hlasitych kocicich vyhruzek, prestoze to byla uz dospela zvirata, tudiz jsme vedeli, ze kocky prijmou nase rozhodnuti se vzit a zalozit spolecnou domacnost bez vetsich problemu.

2 0
možnosti
DM

Já budu asi kočkař hostelový alisa odpočinkově krmný.

Kočky nemáme, ale máme hezké schody vedoucí k lednici a nízké okeničky s teplounkými parapety na jih, žádného psa a mlíko vždy po ruce... Tož tak...

1 0
možnosti
TS

Hmm, tím bych nepohrdla ani já ;-D

1 0
možnosti
DM

Panebože, to je krásný zase.... A jak poučný! ˇOÓÓÓÓ!

;-D;-D VY-NI-KA-JÍ-CI!

2 0
možnosti
Foto

kočkoň platonický....v dětství jimi obklopen, nyní jich nemaje. Láska k nim zůstala.;-)

3 0
možnosti
DM

Kotzouřisko sedminásobné R^

3 0
možnosti
LW

L89e64o 90W93o75l56f

1. 3. 2013 21:17

;-D Skvělé!

Přeji hezký víkend V

(musím to nejdřív převyprávět mému kocourovi);-)

1 0
možnosti
DM

Pak napište, jaké jste zvolil odpovědi ;-)

0 0
možnosti
MS

Jsem kočkař obecný, křížený s kočkařem venkovským. Dvě roztomilá koťátka, která jsme před zimou nastěhovali na zahrádku a půdu, se roztahují po celém baráku, týrajíc nás i psa;-( a další 3 se nastěhovaly do uvolněné vyčalouněné bedýnky a mohutným řevem na okně se dožadují stravy. Hrozím se toho, až budou v létě otevřená okna.

0 0
možnosti
Foto

Magdi, hlavne nezapominat kastrovat! :) Jinak porostou geometrickou radou! :o Obavam se, ze vam vytvorim kategorii kockare ohrozeneho! ;)

1 0
možnosti