Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak bezva, nejsme blázni. Oba s manželem provozujeme catspotting rádi a často a evidentně v tom nejsme sami. Tabulka možná přijde časem.

0 0
možnosti
Foto

Díky za doplnění vzdělání;-D R^ jsem ten výraz z názvu neznala.

Jinak měla jsem kamaráda, který kočičí chlupy vyloženě používal k rychlému vysvlečení dámských návštěv. Měl na to rafinovaný způsob. Když dáma či slečna usedla do křesla, jeho koucour jí nacvičeným manévrem skočil do klína, kde se vyválel, páníček ho vyhodil a zvolal: Tedy ty jsi samý chlup! Honem si to sundej (kalhoty, sukni apod.) já ti to musím vyčistit. ;-)

2 0
možnosti
Foto

To je výborné! Myslela jsem, že měl takový lepivý váleček, který ze slečen odroloval oblečení, jako víčko z plechovky sardinek ;-D;-D. Díky za komentář! R^

1 0
možnosti
RM

Velmi hezky popsané. Vždy jsem se spíš představoval, že dříve nebo později si pořídíme psa ... byli mi tak nějak bližší (to ale neznamená, že kočky jsem rád neměl, jen prostě míň). No ale před dvěma lety jsme si u nás v domě zahráli na samaritány (sousedky měly kocoura, ale u jedné z nich se zjistilo, že má silnou alergii na kočičí srst) a ujali se černočerného stvoření jménem Blum - no a teď vím, že psa už si domů nikdy nepořídíme, stal se ze mě kočkomil ;-D;-D. Díky za pěký článek V.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím, Rudolfe! Díky za příspěvek! Jsem moc ráda, že kočky opět sehrály svou fintu zvanou náhoda. ;-) 1:0 pro kočky! :-):-)

0 0
možnosti
Foto

Krásný postřeh s oblečením!;-D Platí nejen na kočky. Dokud jsem bydlela doma, měla jsem všude černé chlupy z pejska. Teď se chloupky z kočičího miláčka zase vyjímají na tmavém, zrzavé ale i na bílém.;-) Je to nezničitelné.;-) A poškrábaná jsem taky.:-)

Jen catspotting jsem paradoxně provozovala více, dokud jsem po kočičce jen toužila...

1 0
možnosti
Foto

Vítám vás do klubi, Klárko! :-):-) Jste teď prostě latentní catspotter. ;-);-)

0 0
možnosti
DM

Jusususu ňuhuhu... to je lostomijoučký! Ják, nerada deminutiva?! ;-O;-DR^

2 0
možnosti
LW

L87e47o 39W18o73l57f

26. 2. 2013 14:36

Tak u mne je ta diagnoza podle všeho složitější. Kočkopejskař? Kočkopsomil? ;-)

A gratuluji ke čtvrtému místu v anketě. :-) I když pro mne jste jako objev roku

společně s Lekou Faltejskovou na místě nejvyšším.V

2 0
možnosti
Foto

no, ano. Znám. Slovo jako nunat je v pořádku. Na své dva kocoury jsem používal slova jež tu nemohu citovat, neb bych se prozradil a vyšlo by na mně najevo, že používám slovník batolat, která jsou pod vlivem 4 promile a ještě maličko střihnutá Alzheimerem. Někdy by skutečně stálo zato popsat slovník kočkomilů. Sám bych mnoha přispěl. Dnes jsou srdíčka za vychlazenou dvanáctku.:-)VV

2 0
možnosti
Foto

Chacha! ;-D Moc díky za nehynoucí podporu!!! V 

Mám pocit, že už se mi v hlavě rodí jeden roztomiloučký blogísek ;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
Foto

no, honem, honem rychle než přiběhne pan Menšík.:-) Karmu máte. Srdíčka dodám až po přečtení.

1 0
možnosti
PJ

Takže díky, Petro, za další diagnózu do sbírky, jsem teda holt katspoter. A to takovej ten, co na každou kočku, co vidí, volá, aby ji mohl odchytit a chvilku se s ní poňuchňat, přinejmenším aspoň podrbat mezi ušima, pokud je plašší a nechytitelná, jak se po tom podrbání nebo nepodrbání zjistí...

1 0
možnosti
Foto

Ano ano! Založím klub a pošlu vám průkazku do kategorie "aktivní catspotter"! ;-D

0 0
možnosti
MR

Nunání se provadí tak, že se jakákoliv ulovená (i proti její vůli) kočka, přiloží pod bradu a dýchá se jí do kožíšku. Volně podle Bohumila Hrabala.

Protože jsem kočkomil, nerozumím si s lidmi co nemají kočenky rádi. Jen si nejsem jistý, čí je to vina.

0 0
možnosti
Foto

Naše vina to není, Marcusi!! ;-);-);-) Já mám ale vysvětlení. Ti, co nemají kočky rádi prostě zatím neprozřeli, buďme k jejich nedostatku shovívaví, třeba je jednou osvítí a oni se z toho přeKOTÍ! ;-);-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky