Diskuse

Kočka a myš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

T14o79m 74K91r42a85u57s

10. 4. 2013 4:56

Nase kocky vzdycky vic zajimali  a zajimaji ptaci a jesterky nez mysi. Ty jsme si museli odchytat sami.

0 0
možnosti
KH

dva nasi kocouri jsou odchovani ulici, ale odchyceni v dobe, kdy jeste meli byt u mamy a pomalu cucat mliko, jednoho jsme prebrali v roce od kamaradky, ktera si nemohla prcka nechat v byte, kde ted bydli. bytacek asi nikdy chytat nebude, ale nasi tipuju, ze minimalne pro radost z pohybu nahanet budou. drandi v zahrade a po strechach a pevne verim tomu, ze vi, co to mys je. pres zimu se nam hlodavci stahli do kotelny, kde jsme meli uskladnenou mj. zeleninu a jabka, nakousali od kazdeho kousek. dali jsme pasticky a kazdy den aspon jednu mysku chytili. a kdyz jsme je vyhazovali, kocicaci s nama bojovali, at jim ty nebohe polomrtve hlodavce nechame. pamatuju jednou, kdy se jednomu nasemu kocourkovi povedlo ukrast mys a pak vitezoslavne lital s mysim ocaskem visicim z papule po dvore a proste nedal ani vymenou za kus syroveho kureciho :-)

1 0
možnosti
JK

Vy máte dar vtipně vyprávět. Co by tady za to jiné daly... :-)R^

0 0
možnosti
TK

T96o91m 67K54r22a79u66s

10. 4. 2013 4:54

Nebo jini dali.

0 0
možnosti
JC

To záleží na matce kočce: když svá koťata nenaučí chytat myši, když jim neukáže, že myši se v případě nedostatku kapsiček dají taky žhrát, tak to prostě v dospělosti neumí. To je problém rodů koček chovaných po generace jen v bytě.

0 0
možnosti
MM

Asi to neplatí stoprocentně. Všecky naše kočky byly a jsou potomky koček "venkovních", a chytají jen dva nejmladší a nejmenší kocouři. Je to pro ně ale stejně spíš zábava, jídlo až v druhé řadě. Když je myší hodně, už je to jenom zábava.

0 0
možnosti
Foto

Až krom asi 5% ... jsou kočky na ptáky ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky