Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a co teprv Číčovice;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D zase jste mi prosvětlila pátek ! R^

1 0
možnosti
OL

O98t22o 64L63e35v

27. 9. 2013 12:30

Ani se té autorce nedivím Kocourkov je celá ČR tak na co hledat Kocourovec;-D

1 0
možnosti
Foto

Oto, tohle jsem presne resila... je mozne, aby byl Kocourovec podmnozinou Kocourkova? :-)

1 0
možnosti
Foto

Hehe :-) hlavně bacha, je tam sídlo policie :-) Jinak kousek od Kocourkovce je i obec Daskabát, kde dříve býval vyhlášený motorest u Matesa, teď se tam bohužel nějak změnil vlastník a už to stojí za kočičinec. Jinak podobně cestuji do Žamberka, téměř vždy se mi podaří najít jinou trasu, pohybuju se v rozmezí 180 - 220 km trasy :-D A to vyjíždím vždy z Bílovce.

2 0
možnosti
Foto

:-)Ach, vidim, ze vite, o cem mluvim! Do Bilovce me cesta teprve ceka... uz se tesim! :-)

0 0
možnosti
MM

Měla jste se přestěhovat do západních Čech. Tam máte Kocourov, pěkně na hlavní silnici, nesprávné odbočení nehrozí ani v mlze, ani v závějích. Navíc tam mají minizoo, sjezdovku a penzion Brusinka :-)

3 0
možnosti
Foto

Je zrejme, ze nektere Kocourovce jsou atraktivnejsi nez jine ;-D. Diky! V

0 0
možnosti

Moje jediné štěstí po přestěhování bylo, že město má odkudkoliv viditelný orientační bod v podobě vysoké stavby. Neměl-li by, asi bych tam doteď chodila dokola.

Jak já Vám rozumím :-D.

1 0
možnosti
Foto

Peto, moc diky! Ja miluju Beskydy, protoze jsou tu orientacni body! Driv jsem bylela na Hane ... ani kopecku k orientaci. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky