Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

my máme Mikuláše a Justýnu (podle Goscinyho Sempé) ;-)  Výborný jména koček jsou v knížkách Františka PONa, podle vizáže, povahy, atd. - Zuřík, Angrešt, Ponožka, Koník... ;-D

0 0
možnosti
KL

jo a Mikulášovi se říká Mikeši, Mikýsku, Kuldo, Kulíšku, Zlobře, Satanáši... a Justýně Justo, Týno, Tutýno, Týnko, Hysterko, Krasavice inteligentní... ;-D

0 0
možnosti
KH

my jsme si v utulku vyhlidli dva cernocerne carodejnicke kocourky, jeste miminka. no a barva rozhodla - Rarasek a Certik jsou ted ctyrkilovi temer rocni vesnicti prolezaci pud a vecni tulaci. a nedavno nam pribyl pruhovany tygrik Capov bilych ponozkach, o ktereho se v puvodnim domove uz nemohli postarat. jmenu mu zustalo, ale vyslouzil si milion deset prezdivek - Kapik, Kapka, ale nejcasteji Kapoun :)

0 0
možnosti
Foto

Dřív jsme bydleli u císařovny Alžběty, jinakto Sisi nebo Berušky. Tak už s námi není a ač její nástupci jsou šlechtici, stejně jsou to Ježíšci (přivezli jsme je 23. prosince) Enrique Nekodera je prostě Ríša, Eliot Nekodera Míša, dohromady jsou to Kluci, Miminka, Bizoni (hrozně dupou, to je kraválu po baráku), Ríša je Jogurtík (leze až do kelímku) a Míša Kájinek, protože jak ho nehlídáme, zdrhne.

0 0
možnosti
Foto

My máme Juliána (Julišák, Divouš, Čičís, Miláček), Melmena (Melma, Melmíček), Glorii (Glorča, Glorina, Mrcha prodejná) a Mášu (Mášíček, Píďáček, původně Vendelín;-)).

Teta má Marvinku (Martinka, původně Niki), Mindu (původně Lucka), Šňůrku, Felixe (Felda, Felíšek, Eliška), Jaspera (Honzík) a Ušatý torpédo (neplánovaný potomek Šňůrky a nejspíš Felixe).

Kdo vymýšlí zvířecí kalendáře, moc nechápu.;-D;-D Ani šlechtické psí jméno Karya žádný nevede!;-)

0 0
možnosti
FB

Ta dvounohá se jmenuje Anne-Marie, ta chlupatá potvora Eliška.

1 0
možnosti
IF

Pořídili jsme našim třem dětem tři koťata - Mouru, Bělu a Kuličku. Bohužel z Kuličky se nakonec zákeřně vyklubal Kulich a než jsme to zjistili (dokonce i veterinář měl pak velký problém mu v těch hustejch chlupech ty kulky vůbec najít), tak se nám kočičinec rozrostl ještě o Běličku a Kuličkovku ;-)

Jo a náš pes se jmenuje Míša ...

1 1
možnosti
ZZ

Doma jsme prvně měli Čičmacha (Čiminka), teď máme Eddieho. Ale na brigádě se děcka při vymýšlení jmen pro polodivoký kočky a jejich koťata, co nám tam dělaly společnost, skutečně vyřádily - začalo to kotětem Pařízkem a pak už to jelo. Následovala kočka Aikido, jejích prvních 5 koťat, co nám přivedla ukázat, dostalo jména Badyán, Bruno, Kardamon, Delirium a Tremens. V dalších letech se ještě přidala kočka Bufina a její koťata Marie Antoinetta (zkrácené Máňa), Filip (blíže neurčeno, pokud se dobře pamatuju) a Ludvík (zkráceně pak Ludvajs), u toho ale už nevím jistě, jestli byl XIV. nebo XVI.. ;-D

2 0
možnosti
FV

Můj kocour se jmenuje Myšák. Trochu úchylné, že?

Ovšem kamarádova kočky se jmenovala Černá zmije a Ducajda. :-)

3 0
možnosti
AK

Dřív to byla klasická jména - Micka, Mourek. Teď máme dva kocoury, kteří byli na začátku dost divocí a nepolapitelní ("voni jsou úplně ochočeni a domácí, pani"), tak z únavy a beznaděje je to Černý a Bílý. Je to fuk, stejně se jich dovoláte jen na "jídlo, kluci". Malá jim říká "čičinky mňouinky". Kdykoliv se u nich malá objeví, kluci kočičí podle zásady moudřejší ustoupí prchají do bezpečné vzdálenosti a mají recht ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky