Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK
Foto

Já jsem svému miláčkovi pořídila vodítko. Výsledkem byl jeho skok a můj následný pád z metrové zídky, rozsekané koleno, sedřená brada a nervový šok pro obě strany.

1 0
možnosti
Foto

Díky za komentář, Kláro! :-) Mají sílu švihu, co? ;-D Zdravím chlupáče!

1 0
možnosti
PJ

"a ten z nudy polstrování dveří do výše jednoho metru snědl" - tak při tomhle jsem vyprskl sousto večeře zpět na tácek... (smíchem, samozřejmě)

1 0
možnosti
Foto

Díky Pavle! Nejšílenější je, že to tak opravdu bylo! Pak mu pořídili kamaráda bígla a společně snědli ještě půlku koženého gauče. :-)

1 0
možnosti
JR

J56a18r77a 62R92a52n77k

11. 1. 2013 18:27

Svizne napsane, kupte ji kanara, ale v nedobytne kleci a hodne vysoko. Mam to vyzkousene a nakonec se i sprateli.....nekdy:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Díky Jaro! Zdravím vaši zvěř! Bojím se, že moje Kočka by prostrčila tlapku do klece, zatala dráp a protáhla nebohého kanára ven. :-)

1 0
možnosti
Foto

no pomocí integrovaných maček a cepínů, Já Vás milujiV

2 0
možnosti
LW

L37e86o 70W53o88l69f

11. 1. 2013 12:02

Hezký kočičí blog. :-)

4 0
možnosti
Foto

Moc moc díky, Leo! (Pěkné kočičí jméno ;-).)

1 0
možnosti
JV

To já naopak nemůžu pustit kocoura do bytu. Odmítl by jít zase ven, kór v zimě. Každá kočka chce to opačné, než co nemá.

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím, že každá kočka chce to, co nemá. :-) Jen doufám, že má kocour teplý pelech ve sklepě, pokud vám nechrní u vás v posteli ;-). Zdravím kocoura!

0 0
možnosti
TS

"Integrované mačky a cepíny" ;-DR^

A víte, že o krmítku pro ptáky na okně pro obveselení kočky jsem taky uvažovala? Ale rozmluvil mi to kolega, který říkal, že jakmile jednou to okno otevřu, natěšená kočka skočí po prvním ptákovi, a protože bydlím ve 4.patře, prý to není dobrý nápad. Prý už takhle o dvě číčy přišel. Tak nevím... Máte s tím nějakou zkušenost?

Přeju pěknej víkend! ;-)

2 0
možnosti
LW

L16e10o 30W43o86l48f

11. 1. 2013 12:00

Krmítko před okno bych nedoporučoval!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky