Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NK

My máme kocoura jako vztahového poradce. Kdo se mu nelíbí, tomu počůrá boty, tašku, čepici,... i kdyby kvůli tomu měl lozit po stropě. Myslím, že v minulém životě absolvoval studium psychologie, protože se zatím v hodnocení nespletl.

1 0
možnosti
KT

ano :-). naše kočka absolvovala na stejném ústavu.

0 0
možnosti
OP

Rodiče měli kocoura, který je za každé vyhubování odměnil označkováním bot. Asi dvoje skončily v popelnici,než si rodiče všimli, co a jak. Chlupy z britky jsou neodstranitelné z oblečení,ale člověk si zvykne. Naše je krabicová,svých 6 kilo se snaží nacpat kamkoliv. Jednou jsem měla půjčeno patero lyžáků přes víkend,jedna krabice skončila pročůraná, majitel obchodu měl naštěstí pochopení. Nová taška na notebook skončila v pračce-byl to risk, ale nezničila se a přestala smrdět. Jakékoliv prádlo na podlaze před pračkou je nutné označkovat včetně vlněného svetru a hedvábné šály.Už si dávám pozor. Dárečky? Dnes ráno 3 ublinknutí na podlaze. Nobelovku za papírové utěrky.:-)

Přes zimu je nejlepší vysílání na kanále krmítko. V létě kosice sedící na hnízdech v břečťanu a pak pískající holátka- to jsem ráda, že kočka neprostrčí zadek pod zábradlím a nemůže k nim.

0 0
možnosti
LN

..blahé paměti.....děda méval takový zvyk že si odpoledne dal dvacet....postupoval tak...že si sedl na postel...stáhl kalhoty a ulehl....kalhoty nechal volně na zemi...po spánkovém osvěžení spustil nohy do kalhot a ty zase natáhl...jednou nějak opomněl v ložnici kocoura...a ten usoudil že ležící odložené kalhoty jsou vhodným místem pro vykonání tělesné potřeby.....děda prozřel...vsunul nohy do kalhot...vstal...a kalhoty si natáhl....

...kocour přežil.....ale dlouho dědka obcházel dost obloukem o dost velkém poloměru.....

1 0
možnosti
Foto

;-DZatím jsem toho byla ušetřena:-)

0 0
možnosti
OT

Skvělé ráno, perfektně jsem procvičila bránici. Karma a hlas pro blogerku roku. Vždy se skvěle pobavím a ráda předávám dál odkaz na Vaše blogy.

1 0
možnosti
JK

Já jednou od Mikeše dostal darem půl řízku. Tedy... je potřeba vysvětlit, že předtím byl na mém talíři řízek celý, než přišel Mikeš s nápadem, že mi z něj za mé chvilkové nepřítomnosti půlku nechá. :-)

1 0
možnosti
JR

J24a23r64a 51R54a84n45k

18. 1. 2014 2:34

R^Jeden z mnoha set kanalu na zdejsi tv ma jako novinku kanal pro domaci mazlicky, aby se nenudili.

1 0
možnosti
LH

Můj mazlíček, který se v létě přijde domů akorát nažrat, teď v zimě sleduje doma kanál pro kočky, už zmíněné rybičky v akváriu, zvláště oblíbeným je kamarád ancistrus.

2 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky