Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Naše kočka je taky nenažraná... nezastaví ji nic, vždycky přiběhne, ukradne a uteče - kuřecí křídlo, kocourovo maso, mandarinka, kus koláče, cukroví, obal od salámu.... A ještě nikdy jsem nezažila, že by měla dost, je snad bezedná....

0 0
možnosti
Foto

Naštěstí máme mlsouny zmlsané a hlídat musím akorát to cukroví, které je už tak kulaťoučká Odetka schopná snad i vytáhnout člověku z tlamky ;-)

1 0
možnosti

Jojo...

Řetězy na stromečku prostě zase letos nebudou, kočce náramně chutnají.

Jedny Vánoce mě málem trefil šlak, tahali jsme z kočky asi půl metru lesklého pokoveného špagátku z kolekce. Naivně jsme si mysleli, že si s ním hraje. Nehrála, žrala, bestie mrňavá.

Stelivo naštěstí nerada, ale ohromně jí chutnaly konce vatových tyčinek - taky jsme si mysleli, že si s nimi hraje.

1 0
možnosti

Konce vatových tyčinek ta moje mňouda zbožňuje...

1 0
možnosti
LN

...zažil jsem když dalmatinka zblafla kelímek solviny......neudělalo jí to vůbec nic....

0 0
možnosti
IN

Já ze začátku poučena spoustou rad z fóra o kočkách jsem při každém "sežrání" něčeho jedovatého nervózně hledala plnotučnou hořčici a vyšilovala .... dnes mě to nechává chladnou a s konstatováním "se zase pobliješ", to pak jdu jen uklidit a čekám, co sežerou příště ;-)

5 0
možnosti
IN
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky