Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je zase tak vtipný a trefný popis, díky! Potvrzuji, že krabice, plata na vajíčka či papírové tašky s granulemi kočky domácí zabaví nejvíc! A interaktivní krmítko – bylo použito také velmi interaktivně – převrácené na zem posloužilo podobně jako obyčejná miska :-) ...ano ano, jsou chytré jako opice!

1 0
možnosti
LW

L43e39o 37W78o57l48f

8. 1. 2013 17:00

Také to tak dělám.VR^

1 0
možnosti
Foto

Paráda, zdravím domácí kočky!

0 0
možnosti
Foto

no, opět super. Mám pro Vás jedno video. Myslím, že i pár "lidských" matek by se mohlo učit. http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0

2 0
možnosti
Foto

Super! Moc díky! Krásně chrní! :-)

0 0
možnosti
HP

Nasypala jsem par granuli do krabicky od vajicek, kocka koukala jak puk, ale k akci se teda nemela. Uz za 10 minut ji to nedalo...

1 0
možnosti
Foto

Přesně! Nejdřív je na člověka vržen takový ten pohled "to je jako CO?", ale pak to lítá! :-)

1 0
možnosti
BR

Máme kocourka lvce šikovného jako opice, před jeho tlapkami neobstojí vůbec nic. Dokáže si zubama odstranit kryt z jakékoliv misky a starému nemocnému kolegovi vybrat jeho misku tak rychle, že ten ani nestačí zareagovat. Dokonce prokousne i kapsičku nebo plechovku.

2 0
možnosti
Foto

Chacha! Kočka zdraví vašeho Kocoura šikovného jako opice! Musím před ní schovávat MaltSoft pastu, kterou prokousne a šlape na ni, jako na pedál, až z dírek lezou ocásky pasty :-).

1 1
možnosti
TS

Ha há! R^ díky za vysvětlení, a tady za "Tím, že servírujeme potravu v misce, která se málokdy běží schovat do nory nebo pod koberec..." a jiné vaše povedené hlášky. Fakt se u vašich článků bavím ;-)

2 1
možnosti
KV

Vypadá to, že se zařadí do hlodových blogerek ;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky