Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Ten váš zrzavej kocour v záhlaví (teda doufám, že si to někdo nebude vykládat dvojsmyslně) je skoro dvojníkem mýho. Akorát ten můj nemá tak zarputilý výraz, tváří se jako dobráček, ale o to  je to větší vrah. Mám ho rád. :-)

0 0
možnosti
Foto

J82a96n60a 95M61a59j90o96v17á

12. 7. 2013 23:19

Jé, vy máte na navštěvující venkovky snad jízdní řád :-). To k nám chodí jen sousedovic Leontýnka a to ještě víc v zimě, neb máme krmítko a v něm ptáčky. A to by mohla být svačinka!! :-).

0 0
možnosti
FS

Jano, hlásím nejnovější úlovek mýho zrzavýho Myšáka, když už vás tu u kočkomilů vidím.

Užovka, 120 cm. A kukačka. Nosí mi to do pokoje.

Daruji milého kocourka, odvoz zdarma.

1 0
možnosti
KC

Asi jsem natvrdlý. Co tím mělo být řečeno?

0 0
možnosti
BL

Asi jste tu poprvé :-) Blogy paní Petry nemá být řečeno nic převratného, jsou to prostě jen zábavné historky že života koček a jejich majitelky. Pro podobně postižené "kočkaře" velmi příjemné rozptýlení v tom moři politických blogů, kde se naopak každý cítí být odborníkem na politickou situaci a svůj názor musí sdělit... Takové blogy třeba já zásadně nečtu, naopak nový článek paní Petry natěšeně vyhlížím :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky