Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Slušná nezkurumpovaná Jourová???

1 0
možnosti

Kdo má, ale těm klukům z Jižní Moravy věřit ;-O

1 0
možnosti
JM

Již z nadpisu jde strach. Největší příjemci dotací s podporou největších výběrčích daní a přerodělovačů? Nechci vám brát iluze, ale... Třeba procitnete.

3 0
možnosti
AM

Lze souhlasit. Bohuš je ale teď na koni a má podporu pseudopravice.

1 0
možnosti
DR

Je samozřejmě vaše věc koho volíte, ale zdůvodňovat to tím, že nikdy nepracoval? Vyhovoval by vám někdo, kdo kopal kanály? Nebo snad nějaký finanční poradce? Pokud vím několik let byl ministrem financí. Na jeho působení můžeme mít různé názory, ale že by to nebyla práce, no to snad ne?

0 0
možnosti
DR

Aby nebyla mýlka, nemám nic proti kopáčům kanálů (na rozdíl od fin. poradců), jejich práce si vážím už jenom proto, že sám bych se takto živit nedokázal, ale za premiéra bych nikoho z nich nechtěl.

0 0
možnosti
MP

Se vším s vámi plně souhlasím, až na toho Babiše. Nechci vám brát ideály, ale do roka nejpozději do dvou budete zklamán. Dávám si otázky. Není-li bývalý estébák, proč se nezúčastnil soudu? Není-li skutečný estébák, proč nemá lustrační osvědčení? Je-li skutečně čestný, proč se nevzdá firmy, už téměř otevřeně přiznává, že bude v podnikání pokračovat. Nejde o střet zájmů? Byl to právě on, kdy parlament, který zrovna končil, tak na poslední chvíli tam proloboval vyšší dotace pro svou firmu.To jsou fakta, ne výmysly. Miliardář je díky tomu, že dostává stamilionové eurodotace. Když se ho někdo slušně zeptal, jak by podnikal bez dotací, dotyčného vyhodil ze sálu. Je to opravdu slušný člověk??!!!!

3 0
možnosti
JL

Sobotka nikdy nepracoval a Hašek na rozdíl od něj taky ne.

4 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Jsem z generece poválečných ročníků. Mám rád jižní Moravu.

Seznam rubrik