Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Podle mého názoru staré strany a staré politické struktury nic nezmění ani v Ústavě ani ve volebních zákonech. Stačilo, že si tato nejhorší vláda nechtěla ani vypustit rybník. Proto jsem k těmto politikům skeptická. Přísloví  "Starýho psa novým kouskům nenaučíš" v naší politice platí dvojnásob. Pokud tam budou staré strany a příjde nová, vyštípou jí podrazem, jako to bylo provedeno na VV. Proto by se měly dostat do sněmovny jen nové strany ať ukáží co umí. Použiju další přísloví  "Nové koště dobře mete". :-)

0 0
možnosti
JK

J44a89n 74K47o37t42t63a38s

24. 9. 2013 20:53

Přímá demokracie je jednou z možností - i když pochybuji, zda si ji český občánek opět nepřizpůsobí pro svoji tradiční hovniválovou kuličku. Nic není horšího nemůže nastat, než našinec u moci s upatlanou touhou být velkým třeba jen v malé kotlině. Ztrácím naději a historie mi dává za pravdu. Rv

0 0
možnosti
Foto

Souhlas a podporu rád dám. R^

0 0
možnosti
Foto

Já učiním nepřípadnou poznámku. Mým zákazníkem v realitce byl docent ze Zemědělské Univerzity v Suchdole. A na obědě mi vyprávěl, že když ve Skotsku líčil, co zde vyvádějí divoká prasata, Skotové údivem až padali ze židlí.

Tam je vyhubili už před 150 lety.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Jsem z generece poválečných ročníků. Mám rád jižní Moravu.

Seznam rubrik