Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Zalesaku, clanek se mi libil. Rozeznavate problemy, ktere nas dusi. Citim je take. Jen nase vize, napravit tento problem, se rozchazi. Ja chci volit jedince. Ne stranu. At je ta strana prava ci leva. Jedinec muze byt kandidat jakekoliv strany. Budeme tim pre volbou vedet, jak ktery kandidat ma mysleni. To bude velke voditko pro volice. Ale kandidat nami zvoleny, bude podlehat nam volicum po celou dobu mandatu. Ne strane!!!! Vychyli se nas kandidat z linie, kterou nam slibil pred volbami, MUSIME mit, my volici, moznost jej napomenou a nebo pripadne odvolat!!!! To jsou zasadni zmeny, ktere je nutno udelat. Jestli ctete nase pripominky, prosim ctete, co jsem napsal panu Hrubemu. Jsem ochoten dolozit e-mailem to, co jsem napsal zde ve zkratce vam.

0 0
možnosti
MS

Karma za proklamaci.Ale jako vždycky a v každém článku chybí to hlavní.Co s tím?:-)[>-]

0 0
možnosti
LM

Schopný, čestný Rusnok a jeho vláda? Něco jako létající ponorka?

1 0
možnosti
JR

J25a59n 14R65á78ž

18. 8. 2013 13:46

Tak to dopadne, když emoce přehlušily rozumné uvažování.

Rusnok je jeden s velmi mála racionálně uvažujících politiků. A jen opravdový zaslepenec si může myslet,že Rusnok je více levicový než jak se projevoval Nečas. Každý,kdo Rusnoka zná osobně, může potvrdit, že je fundovaný ekonom, výborný manažer a charakterní politik,který drží slovo. Nemám radost,že pravice takového odborně zdatného politika nabídnout nemůže, ale za to Rusnok nemůže! Stejně tak nemůže za to,ze časová tíseň a neochota oslovených, ho donutila obsadit MF Fischerem nebo MK Balvínem.Je mi jasné, že z toho moc velkou radost sám nemá!

2 1
možnosti
VH

1. "Je potřeba najít nové lídry."   Kdy jak a zejména kdo je najde? Superlídr?

2. "Na konci 4letého období se nesmí zvýšit státní dluh ani o korunu."  Prima - které výdaje reálně škrtnete (prosím konkrétní popis jevu a vyčíslení snížených nákladů)???

3. Poslanec nemůže reálně nikam zběhnout.  Je totiž zvolen on  o s o b n ě  (i když na kandidátce strany). Není volena strana!! Přečtěte si ústavu.  Konec-konců, proč je jeho stranická příslušnost či příslušnost ke klubu důležitá? Vždyť "Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně .... a nejsou přitom vázáni žádnými příkazy." - jak praví článek 26 Ústavy ČR.  Tedy ani příkazy stranických či klubových bossů. Proč tedy - podle vás - "musí" zůstat po celou dobu mandátu ve stejném klubu?

4. Srandu se "schopným" Rusnokem komentovat nebudu. Je evidentně všehoschopný (škoda, považoval jsem ho za seriózního ekonoma - ale je fakt, že schodky v době jeho šéfování MF mě měli varovat).

4 1
možnosti
VH

T y schodky mě varovat   m ě l y!!!  Jo, jo - tak končí posměváčci.

0 0
možnosti
VH

T a   nová pravidla by měla být nastavena!!! (Jste Čech?)

0 2
možnosti
JR

J80a12n 49R66á71ž

18. 8. 2013 13:52

Prkotin si v závažném  textu všímá jen osoba,která si je neochvějně vědoma své neomylnosti. Asi jako naše češtinářka ve čtvrté obecné!

0 0
možnosti
Foto

No, a ještě tu O perníkové chaloupce .... pěkně prosím.

2 2
možnosti
ZB