Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma. Je to alespoň pokus o řešení.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane, pozdravuji jizni Moravu. Vsak k veci. Jsem pro primou volbu at pro prezidenta, poslance a senatora. Ale chci, aby byl system kontroly. To velmi dukladnym. System vedeni statu je pro mne vidina vedena znalosti systemu svazu americkych statu ktere znate jako USA. Takove krize, ktere jste svedkem odehrajici se dnes pred vami na CT, takovou krizi USA nezna 226 let. At jste v mysli levicoveho smysleni nebo pravicoveho smysleni si musite uvedomit, ze stabilita vedeni statu, je podminkou dobre republiky. Bojujme o ni. Prosim, seznamte se s myslenkama pana Kohouta shrnute v knize USVIT. (prosim pan Kohout neni ten svazak s 50 let) Dobre cteni. Jeho navrhy se diskutuji v hnuti USVIT. Toto hnuti chce jit do blizkych voleb.

0 0
možnosti
MK

Snad abyste ještě vysvětlil, jak ty schopné lidi chcete do té politiky zapojit. Kdo je schopný a něco umí by si ve většině případů vstupem do politiky pohoršil. Tak proč prohoha vstupovat do politiky?

Řešení vidím úplně jinde. Snížit počet státem vlastněných podniků. Co může jít do soukroma, ať je soukromé. Určitě to bude fungovat lépe, než ve státních rukách. A co fungovat nebude, nechť zkrachuje, neboť o to není zájem. Tím se samovolně sníží počet dozorčích rad a tím i potenciálních trafik a korupce. Dále bych výrazně zredukoval počet zákonů a státních regulací. Lidé budou mít více svobody a zároveň bude potřeba méně úředníků. Tyto dva kroky by bohatě stačily na změnu schodkového rozpočtu na přebytkový.

2 0
možnosti
LH

Ale na rozdíl od Vás i mě chce levice spíš zestátňovat a regulovat!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Jsem z generece poválečných ročníků. Mám rád jižní Moravu.

Seznam rubrik