Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Roden to napsal přesně. Když jsme měli převrat 89 sametový, tak zárodek dnešního stavu byl oplodněn. A ti co si nechali 40 let nacpávat hlavy ideologií a to za jisté prebendy, tak oni či jejich děti se jich nevzdají ani nyní.Stále budou volit ty kteří jim pořád něco slibují.

 Stejné jsou "nuceni" dělat totéž i ti s jinými názory a doufají, že když potom budou na rozhodném místě t.j. v Parlamentu, že snad něco.......?

Prostě POZDĚ BYCHA HONIT. Nemá to řešení.

0 0
možnosti
Foto

Je to trochuu jako z jiného světa. 8-o

1 0
možnosti

To zní jako kdyby zde byla všemocná strana a lidi shlíželi k vládě a parlamentu jako jediné síle jež je schopna nastolit řád.

Naše republika ale má závažnější a fatálnější problém a stav a tím je sám občan jež není schopen pojmout a chovat se demokraticky.

Prostě jej takto minulý režim nevychoval. Vychoval maloměšťácké rovnostářské lidi, jež umí obcházet systém, čekají na vedení a úkolování.

To se nakonec v nové době zvrhlo třískat ze všeho kapitál a po mně potopa. Jde jen o vymýšlení jak vše tunelovat a kde dojít k penězům.

Vše to svědčí o tom podstatnějším, totalitní režim zničil jednak tvůrčí a nosné jádro společnosti a jednak schopnost lidi postarat se sami o sebe a své blízké, kreativnost ... .

Vládne nám sociální rovnostářské krátkozraká společnost jež dusí doslova jakýkoliv projev schopnosti jít vlastní cestou a žít a tvořit na vlastní náklady a vyšší principy. Nejsme v totalitě a s touto společností toho moc nedokážeme ... .

4 0
možnosti

Návrhy sice dobré, ale nerealizovatelné. Věří někdo, že existuje síla, která by naprosto zbytečný senát dokázala poslat mimo politický systém? Věří někdo, že by poslanci souhlasili s redukcí sněmovny? Věří někdo, že by souhlasili s okleštěním jejich požitků? Systém byl nastaven jako nabubřelý a není síly, která by ho dokázala ovládnout. Na to by byla potřeba revoluce, ale od mnohokrát podvedených Čechů takovou revoluci těžko očekávat a s tím intrikáni na nejvyšších místech počítají, proto kopou pro sebe stále víc a starosti jimi zvolených voličů jsou jim putna.

0 1
možnosti

M50i14l14a79n 42R74a58d35e59k

23. 2. 2014 17:21

to je sice hnus, ale revoluci - ANI NAPAD! - racte si vasnosto prostudovat trochu historii, ne jen v citance, a uvidite ze se to vzdy zhorsilo, a to na dlouhatansky cas. Lepsi jakztakz situace a snazit se ji zlepsit nezli to rozflakat a pak brecet co dal

1 0
možnosti

Jinak tleskám za probuzení, zimní spánek medvěda byl proti tomu vašemu rychlej šlofík

0 0
možnosti

zrušení financování stran je krásné, vznikne následně spousta korporátních stran zastupující mezinárodní podniky jako ANO etcetera... Náš stát by se stal jen jednou nazáviděhodnou firmou, to by byla katastrofa být 24 hodin denně v práci za pakatel, ne snad?

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Jsem z generece poválečných ročníků. Mám rád jižní Moravu.

Seznam rubrik