Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak poslední strany které slibovaly snížit dluh byly před volbami, v roce 2010 strany ODS a TOP. Místo snižování dluhu, se těmto stranám povedlo zvýšit veřejný dluh za necelé tři roky o více než 450 miliard korun, tedy o více než 8% z ročního HDP. Vládám pod vedením ČSSD se podařilo zvýšit vládní dluh o pouhých 6% z HDP za celých 9 let. Tahle informace je dost důležitá pro každého voliče. Ale pokud chcete snížit nebo dokonce úplně zaplatit státní dluh, není to nijak obtížné. Každý rok přijde státní rozpočet o 200 miliard korun. To jsou daňové úniky. A také přijde státní rozpočet o 100 miliard korun ročně. To je částka o kterou jsou předraženy veřejné zakázky. To je 300 miliard ročně. Když to dáte na splácení veřejného dluhu, dostaneme dluh na nulu za šest nebo sedm let!

0 0
možnosti
Foto

O14t92a50k44a53r 18S48e31k24l

29. 9. 2013 17:59

Tak mně připadá , že zdůrazňováním 23 let korupce naznačujete, že předchozí režim byl jaksi lepší, nezkorumpovaný.

Připouštím, že od r. 89 se leccos nepovedlo. Přesto to všechno je současnost asi tak o 5 řádů lepší než ta Vámi kradmo chválená doba předrevoluční (sametověrevoluční:-)). Píšete, že jste poválečný ročník. Musíte tedy pamatovat tu šedivou bezútěšnou dobu  bez perspektivy a smyslu.

Neříkejte ale prosím, že práci měli všichni a banány a cestování nemusíte.

4 2
možnosti
JS

Je naprosto zbytečné posuzovat jednotlivé strany a zabývat se tím co slibují stačí se podívat na staronové tváře které dvacet let ženou republiku do krachu a občan je tak hloupý že je bude volit. Vsadím poslední košili že parlament bude až na malé vyjímky přítomen skoro ve stejném složení jako před rozpuštěním a zas tam nalezou Kalouskové, Němcová, Benda apod. To jsou lidé kteří nemají žádný stud v těle a navíc jsou přesvědčeni že to co dělají je pro dobro občanů a občané jsou tu pro to aby jim dali hlas a nic po nich nechtěli aby mohli bohatnout. Kdyby bylo po mém tak bych politiky postavil mimo zákon.

2 3
možnosti

A kdo by to řízení státu potom chtěl dělat?

2 0
možnosti
LZ

K tomu není co dodat.  R^R^R^R^R^

2 0
možnosti

Ústav pro studium korupce a zadlužování státu už máme. Jmenuje se Policie ČR. ;-)

8 1
možnosti
Foto

Podívejte se na http://www.svobodni.cz - tam to všechno je...

2 2
možnosti

U Svobodných mě trochu zaráží, že nevysvětlují, jak své libertariánské nápady chtějí prosadit a hlavně pak zajistit, aby zůstaly zachované, když se volební cyklus překlopí a volby vyhraje levice. Jejich praktické politické působení jsem mohl sledovat ve své rodné Chrudimi. Ve volbách získali 7% a následně šli do koalice s vítěznou ČSSD a druhou SNK-ED. Po roce tuto koalici zbořili, protože jim připadala příliš levicová. To patrně při vzniku koalice s levicovou stranou netušili...

2 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Jsem z generece poválečných ročníků. Mám rád jižní Moravu.

Seznam rubrik