Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Tapeer

29. 9. 2009 15:58
Máte naprostou pravdu...

Karma jako hrom pane R^ ...Kdyby běžní občané věděli jak to u Policie České republiky funguje, nebo spíše nefunguje, protože několik posledních let to běží jakoby setrvačností, tak by se myslím velmi divili... Prostě se smiřte s tím, že policista vám dnes spíše nepomůže, ať už proto, že vlastně nemůže, a nebo proto, že nechce... Dnes se musí každý postarat sám o sebe... Smutné ale pravdivé... :-P...

0 0
možnosti
SP

kiv

29. 9. 2009 19:08
Re: Máte naprostou pravdu...

Proč smutné? Každý se za sebe a svou rodinu musí v prvé řadě postarat sám a pouze v hraničních případech volat o pomoc ... Kdo Vám nakukal, že na každým rohu bude stát policajt a "starat se"  o Vás? Jste snad svéprávný, ne? 8-o Pokud nikoli, pak to ale už není o policajtech ale zřízencích v bílých pláštích ...;-D

0 0
možnosti
SP

kiv

29. 9. 2009 12:40
Psi štěkají

a karavana jde dál ... Jinými slovy: máme takovou policii, jakou máme vládu,  kterou schválil  parlament, který jsme si nyní již zcela svobodně zvolili ... Policie (stejně jako všechny státní instituce) je prostě pouze dalším  statistickým vzorkem populace. Jediným efektivním, avšak nerealizovatelným, řešením je tedy vyměnit těch cca 10M lidí co zde žijí... To, že je ve státních službách  ( tedy i v  Policii ) zdánlivě větší procento , kulantně řečeno lemplů, nemakačenků až blbců je dáno jednak jejich mediální prezentací (jouda a pitomec z HorníDolní se do novin nedostane) , jednak jejich větším vlivem na chod věcí veřejných (jouda a pitomec z HorníDolní  škodí pouze na obecní úrovni). Jediným řešením by bylo se vrátit o nějaké to století zpátky, kdy reálná moc náležela pouze elitám. V dnešní době by stačilo aby volební právo měli pouze lidé, kteří nejsou placeni penězi svých spoluobčanů - tedy vyloučit v podstatě všechny státní zaměstnance a  lidi na dávkách, ať už jakýchkoli ..     

0 0
možnosti
N

nejedlo

29. 9. 2009 9:26
Zlatá Veřejná Bezpečnost!

Byli mezi nimi blbci, ale zdaleka ne tolik, kolik se jich tam pohybuje dneska. S nimi se dalo alespoň mluvit, a pokuty se daly ukecat, a zdaleka nebyly tak likvidační, jako dnes. Pro spoustu lidí  kteří se kvůli hovadině ocitnou v přestupkovém řízení, to jsou pokuty téměř likvidační. Že se pohybujeme v Absurdistánu, svedčí opět nedávný případ ženy, která na chodníku v parku nezvládla kolo a bourala. Sice jenom sebe,ale podle zákona způsobila malou dopravní nehodu s pokutou 2.000, Kč, nebo ve správním řízení, za 10.000Kč. Vymáhat to přišli do špitálu, když ji právě připravovali na ošetření zraněné ruky. Prostě, k tomu není co dodat!

0 0
možnosti
KN

CarolinaC

29. 9. 2009 11:12
Re: Zlatá Veřejná Bezpečnost!

Mně s majákem policajti  pronásledovali v noci, když jsem v obci jela padesátkou, ačkoliv tam byla (zastrčená u plotu) značka se čtyřicítkou. Kromě toho, že mě vyděsili, tak jsem zacvakla 1000,- Kč pokuty - a sakra mi ty peníze chyběly.

Kdybych ovšem byla cikánka, tak na něj plivnu, vytřelím do vzduchu plynovou pistolí, vynadám mu do kurev a vsadím se, že mi jen domluví.

0 0
možnosti
JD

pedr64

29. 9. 2009 8:54
zažil jsem takovouto taškařici

všední den kolem 17 hodiny, obchodní dům v centru města. Po chodníku mezi obchoďákem a tržnicí se řítí na kole puberťák a za ním s ječící sirénou služební vůz PČR. Vzhledem k místu a času se zde nachází několik desítek chodců, seniorů, matek s kočárky. Je dílem asi obrovského štěstí, že se tehdy nestalo něco podobného, jako v Krnově.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

29. 9. 2009 8:29
Ze strany Policie amatérština jak zvon.

To by si měli odskákat. Stejně jako ti, co nedávno nejprve zastřelili kolegu a potom padoucha osmi ranami ze zadu při útěku. Nezastávám se padoucha, ale kritizuji divoký západ, který zde dnes je. Minulý týden jsem viděl třeba dvě situace. V první dělali cikáni bor.. na městě, obtěžovali slušné lidi. Přijeli měšťáci, cikáni jim přes stažené okénko vynadali a auto poplivali. Měšťáci odjeli a přes štěrbinu okénka křičeli "Tak pro tentokrát, ať nemusíme přijet znovu" a ujeli. Za dva dny na to, cestou na oběd, jsem viděl, jak důležitě poklepávali pokutovým blokem před člověkem, který měl složenou fůru písku před barákem a vozil jej do dvora. Asi zapoměl zaplatit zábor. To byli hrdinové jak z akčního filmu. V obou případech to byli měšťáci, ale oproti státní nevidím v poslední době velký rozdíl.

0 0
možnosti