Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Netroufám si předvídat, ale druhá varianta byla by nejhorší.

0 0
možnosti

Vsechny vase moznosti ukazuji na volebni system v CR, ktery nema zadnou logicnost. Neprinasi stabilitu. Prinasi rozkol ne spolupraci. Proto jsem zastancem zmeny tohoto systemu. Hovorim zde o prezidentskem systemu. Prezident vyhraje volby a bude mit pravo a take povinost sestaveni vlady. Ministri budou jednotlive pozkoumani a potom schvaleni senatem stejne, jak se deje v pripade soudcu. Poslanecka snemovna se bude starat jen o vytvareni a zlepsovani zakonu. (konecne se zakony budou vytvaret ve snemovne a ne ve vlade). Tento system je jednoduchy, logicky a hlavne ucinny. K tomuto systemu je treba jeste nekolik detailu. Ty az zase nekdy jindy.

0 0
možnosti

Jestli ČSSD s KSČM nedá dohromady 101 - a já si myslím, že to budou mít navzdory preferencím hodně těžké, tak bych si skoro vsadil na to, že si zbydou ČSSD a TOP 09. Netvrdím, že to tak bude určitě, ale nereálné to není. Byl bych poté zvědav na prezidenta.

0 0
možnosti
Foto

Škodolibě bych mu to skoro i přál ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Ani eurohujer, ani euroskeptik, nýbrž v ČR vážně ohrožený eurorealista. Ani komanč, ani nácek, ale pragmatik dle svého. Motto blogera: Všem se nikdy nezavděčíš.

Seznam rubrik