Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

benzin

22. 8. 2012 22:29
Adopce homoseksuali

Homoseksualove mohou adoptovat deti uplne stejne jako jacikoli jini lide. Pri adopci se nijak sexualni orientace rodice neposuzuje. Ten problem totiz vubec neni v pravech pripadnych adoptivnich rodicu. Ten problem vezi v pravu ditete na poze dav rodice a maximalne jednoho rodice od kazdeho pohlavi. Otazkou je proc nemuze mit dite vice rodicu nez dva. Proc dite nemuze mit biologickou matku a otce a i adoptivniho otcima soucasne a pripadne dedit po vsech trech. Co tomu brani?

-

To same plati i o "registrovanych svazcich" predci cilem sta neni zvyhodnova to ze spl lid solozi, ale to ze chtej plodit de a starat se o ne. Paklize sta ukazal ze m na smylu rodiny vubec nezalezi tak prestava mi i smyl omezova "reistrovane svaky" na prave dva lidi. Co brani tom aby jich bylo vic? Takovem svazk treba cele kominity? Nebo sexualn partneri a treba sourozenec jednoho z nich, kdyz treba sdileji spolecnou domacnost a shromazduji spolecne majetek.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_chrní_v_trní

21. 8. 2012 23:33
v tomto "teplém" týdnu se s těmito články "roztrhl pytel"

;-D ...už jsem to ani nechtěl číst...tenhle článek ale řadím k nejchytřejším na toto téma. Nadhled a věcnost.

Jsem hetero...s homosexuály se nestýkám a vlastně dohromady ani žádného blíže neznám...přesto taky nemám potřebu na ně furt chrlit oheň a síru.

Za mě karma.;-)R^

3 0
možnosti
H

habit-.!..

21. 8. 2012 21:22
... ještě by bylo dobré vysvětlit...

... že šlo o ryze spontánní happening a žádnou profesionální promoakci, a že pokud tam byli nějací placení tanečníci, tak si to buďto platili sami, a nebo je tam propašovali homofobové, aby akci zdiskreditovali...

http://www.super.cz/14365-globalni-oteplovani-sexualni-loudil-z-hotelu-paradise-tancil-za-penize-gayum.html

... p.s. ne že bych byl čtenářem bulváru, ale tohle na mě vylítlo při otevření Seznamu...

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

22. 8. 2012 1:29
Re: ... ještě by bylo dobré vysvětlit...

Ryze spontánní happening inzerovaný na citylightech po celé Praze půl roku dopředu? Tak na to si připiju. ;-D

1 0
možnosti
JS

Juraj 1

21. 8. 2012 19:14
Pochod od Václava

karnevalového typu se zvýrazňováním sexuality (pokud to chci popsat korektně) je prostě jasná provokace a nic jiného.Je to ukázka zjevné NETOLERANCE ke většinovému názoru, ke zvyklostem a kulturním tradicím v čr.

Pokud to nechápete, pokuste se k pochopení použít mozek a ne pohlavní orgány.

pOkud chcete oslavit jinakost a podpořit toleranci, ok, udělejte akci , karneval  atd na střeláku nebo v jiné klidné části Prahy , ne v centru, ne od Václava, ne se zjevným tlačením sexuality a volného života.

Praha je jedno z nejtolerantnějších měst, nevím, za co by jste tady ctěli bojovat. Proto a právě proto je to PROVOKACE hrubého zrna a vaše exibice na tom nic nemění.:-/

7 0
možnosti
JM

Lunruj

21. 8. 2012 20:31
Re: Pochod od Václava

Sexualita je běžná součást života, zvykejte si. Pokud to byla provokace, tak celkem úspěšná, vyprovokovala hodně netolerantních lidí, aby ukázali svou pravou tvář. To, že je Praha celkem hodně tolerantní neznamená, že není co zlepšovat. Ohánět se zde většinovým názorem je nesmyslné. To byste mohl říct, že se většině lidí nelíbí dechovka/metal/(doplňte si) a chtít zakázat jakoukoli veřejnou produkci takové hudby.

0 0
možnosti
A2

Alka 2

21. 8. 2012 19:12
DOST

se vám plete tolerance s veřejnou prezentací a dost odporné prezentaci..

Homosexualita je vrozená, to je ovšem i pedofilie.. kdypak začnete prosazovat práva pedofilů?

Máte v tom guláš a samotné menšině tento týden v očích většiny velmi uškodil.. Je to stejné jako s naší oblíbenou etnickou menšinou... Čím víc se jim ustupuje a marginalizuje jejich trestná činnost, tím více problému to přináší...;-€

2 0
možnosti
JM

Lunruj

21. 8. 2012 20:24
Re: DOST

Ono by to možná neškodilo prosazovat práva pedofilů. Hlavně právo, aby nebyli diskriminováni. Zatímco hodně lidí má předsudky vůči homosexuálům, ale celkem je toleruje, předsudky vůči pedofilům mají téměř všichni a většina lidí je k nim i dost netolerantních. Ne netolerantních k sexuálnímu chování vůči dětem, ale netolerantních k tomu, že si někdo dovoluje, aby ho sexuálně přitahovaly děti. I když asi je to dáno hlavně těmi předsudky, ono když se neustále prezentuje pedofil = násilník, tak se tomu člověk nemůže moc divit.

Nicméně myslím si, že nejste příliš tolerantní a že to dáváte najevo, pokud se mýlím, tak jsem jen rád.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

21. 8. 2012 18:50
Když je to takhle přehledně sepsáno...

...tak to dává docela i smysl. S bodem tři ovšem stále nesouhlasím a celou akci považuju za provokaci a za "malou domů" profesionálních homoaktivistů, tedy těch, kteří si ze své orientace dělají živnost a z občanské společnosti výdělečný nástroj (tedy právě těch "homosexualistů", byť tento novotvar leží spoustě lidí v žaludku).

3 0
možnosti
DH

malý david

21. 8. 2012 18:41
jen se na tom

přiživilo několik socialistických politiků v čele se socialistickým prezidentským kandidátem a také Paroubkem , což bylo dost nechutné.

1 0
možnosti
JB

baranka

21. 8. 2012 18:38
Už těch blábolů o neexistujících problémech bylo DOST

Tak to by se už příště žádné Pražské oteplení konat nemuselo.:-/

1 0
možnosti
H

habit-.!..

21. 8. 2012 18:36
... teď jste ukázal tolik názorové toloerance...

... že mají extremisti celý rok o čem přemýšlet - a doufám společně s vámi, že už se nebudete muset příští rok opakovat - řekl jste jim to snad jasně a srozumitelně, ne?

... pěkná, úderná agitka...R^

1 0
možnosti
LS

Lesní sběř

21. 8. 2012 18:52
Re: ... teď jste ukázal tolik názorové toloerance...

I kdyby nakrásně duhoví extremisté opravdu celý rok přemýšleli, stejně tu provokačku napřesrok uspořádají znovu, protože jim z toho jdou peníze a mediální pokrytí. :-P

0 0
možnosti
OTF

Oldřich Florian

21. 8. 2012 18:24
Karma!

R^

Domníval jsem se, že je to hrdost kvůli orientaci. Vědět, že ta hrdost spočívá ve vyrovnání se s ní, zúčastnil bych se také, a to právě kvůli projevu liberalismu, jehož součástí je tolerance. Další rok to nejspíš udělám, výroky mnohých ultrakonzervativců mě dost naštvaly a dost mě, jako liberála, uráží, že mnozí příznivci a členové Svobodných prezentují některé ultrakonzervativce jako liberály... :-(

2 0
možnosti
JS

Jana S.

21. 8. 2012 18:26
Re: Karma!

Co to jsou ultrakonzervativci? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Ani eurohujer, ani euroskeptik, nýbrž v ČR vážně ohrožený eurorealista. Ani komanč, ani nácek, ale pragmatik dle svého. Motto blogera: Všem se nikdy nezavděčíš.

Seznam rubrik