Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PKL

Politicky korektní lež

10. 6. 2012 11:08
tak co se týče anonymních diskusí

jsem za ně ráda,protože díky nim lidé vyjádří i názory, za které by mohli být jinak popotahováni. jsem ale pro to, aby byla diskuse vedena slušně tj. bez nadávek. Ani ne tak proto, že bych nadávky nepřežila, ale spíš protože takové nadávky nenesou žádné informace ani myšlenky krom toho, že jaksi tomu druhému nejsem sympatická )nebo, že je to hulvát).

a co se týče řeského incidentu tak to je trochu jinak. ta ženská hystericky ječela, tak jí ten pán polil vodou aby se sklidnila. ono jaksi když na vás někdo ječí a permanentně vám skáče do řeči, tak si takovou reakci zaslouží. je nehoráznost, jak diskusních pořadech skáčou oponenti a moderátoři druhým do řeči.Zrovnatak se to dělo u nás s Vandasem, ale musím říct že se nenechal přerušit a vedl si dobřeR^

A že tu druhou ženštinu napadl? ale kdepak. Ona si začla, když se po něm rozmáchla notesem.

A média to celá samozřejmě vykreslila zcela lživě.

0 0
možnosti
D

dieuetdroit

9. 6. 2012 10:49
musite

si uvedomit jednu vec. Anonymitu, pod jejiz rouskou si lidi klidne otevrou usta, ale kdyz by z ni meli vystoupit, tak uz tak odvazni nebudou. To plati pro "levici" i "pravici". Ja jsem levicak, protoze jsem presvecena, ze lidi se nemaji kastovat a maji pracovat tak, aby jim bylo vsem (lidstvu jako celku) lepe. Coz je, bohuzel, ponekud idealisticke a v zasade neproveditelne, protoze lidi jsou egoisti. I ja. I kdyz si muzu myslet vyse uvedene, tak rozumove vim, ze jako jednotlivec si budu hrat hlavne na svem pisecku,  zivot je kratky a az umru, tak mi bude fuk, jestli se lidi navzajem sezerou. Hnusi se mi, jak jedni poukazuji na to, ze druzi kradou, pritom sami nejsou o nic lepsi. Rozciluje mne, kdyz se jedna skupina vymezuje proti druhe a jeste dokaze obhajovat nasili. Leze mi na nervy, ze jedni kritizuji propagandisticke kecy komunismu, pricemz  ted delaji to same. Nemuzu vystat, ze kapitalismus a demokracie znamena pro nektere mamon a anarchii. Lidstvo si nezaslouzi, aby se melo lip.

3 0
možnosti
V

Vasco.blog.idnes

9. 6. 2012 12:23
Re: musite

R^

0 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

9. 6. 2012 10:43
skoda autore

ze jste neukazal neketer skvele argumentacni a diskuzni schopnosti naprikald panu Palczynskeho (i jeho slavne clanky plne vulgarit a osocovani) nebo pana Floriana ... takhle jste, podobne jako cela iniciativa ProAlt, jenom k smichu ...

1 0
možnosti
OK

ducatofil

9. 6. 2012 10:29
Milá autorko,

alespoň vidíš, proč jsem nevolil , nevolím a nebudu volit levici - a nejsem sám:-)

0 0
možnosti
PS

edan

9. 6. 2012 9:47
Zaplať pánbůh

za moderované (cenzurované) diskuse na iDnes. Samozřejmě občas dojde k neoprávněnému smazání příspěvku, ale obecně je dobře, že se tu nemusíme brodit takovým bahnem jako na parlamentních listech nebo třeba i na centrum. K úrovni zdejších diskusí by ale jistě přispěl systém zabraňující manipulaci s hodnocením blogů, občas uvážlivější výběr do "zaujalo nás" a ochrana před naklonovanými nicky.

0 0
možnosti
LD

cokoo

9. 6. 2012 10:33
Re: Zaplať pánbůh

Na centru lze psát příspěvky, jen pokud máte Facebook. Doba, kdy tam chodili anonymové přispívat  vulgární příspěvky je za námi.

0 0
možnosti
V

Vasco.blog.idnes

9. 6. 2012 9:41
Váš článek bych mohl brát vážně,

pokud by zcela manipulativně nepoukazoval na příspěvky pouze jedné strany. Oni totiž fanatici z té druhé bývají často jěště horší...Takže slabota.Rv

6 0
možnosti
VZ

TG2

10. 6. 2012 10:55
Re: Váš článek bych mohl brát vážně,

Můj dojem z internetových diskuzí je takový, že procentuální množství pravičáků, kteří sáhnout po lehké urážce či vulgaritě, je větší, než procentuální množství u levice. Naopak tak závažných urážek, jako v diskuzi v článku (svině smrdutá, modré lůzy zaj...né) vídám procentuálně více u levičáků, a na tento fenomén považuji za žádoucí poukázat (protože v té konkrétní diskuzi, z níž jsem vycházel, byly asi dva hanlivé příspěvky od pravičáků oproti stovkám zleva). Dále mnohem více levičáků diskutuje na internetu, než jaké je jejich zastoupení ve společnosti proti pravici nebo středu. Dlouhou dobu jsem byl diskutérem, takže věřím, že můj dojem je objektivní.

1 0
možnosti
ZB

racek612

9. 6. 2012 9:28
SCI - FI

Levicová  strana, která  se  umí  patřičně  chovat, diskutovat, není  pokrytecká  a  nešíří  polopravdy....

0 0
možnosti
V

villík

9. 6. 2012 9:20
Ve slovním násilí na internetu....

..vedou v parlamentnilisty.cz s obrovským náskokem tamní diskuzní přivandrovalci z novinek.cz, kde jim onehdá zařízli anonymitu. Je to takova diskuze, jako v Rudém Právu při kauzách 50. let.

Proti nim je i diskuze na romea.cz okresním přeborem.;-)

1 0
možnosti
VF

HenryVIII

9. 6. 2012 9:08
cituji:

Nemám nic proti levicovému voliči....pokud se umí slušně chovat a diskutovat.... Mohl byste alespoň jednoho takového jmenovat?

2 0
možnosti
OK

ducatofil

9. 6. 2012 10:31
Re: cituji:

například MuDr. David Rath...;-D

1 0
možnosti