Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tedy - vaše idylické líčení ČB se kapku neshoduje s mou zkušeností. I kamarád, co tam bydlí, říká  "divokej jih".:-) ale je fakt, že už jsem tam dlouho nebyla... Ale jinak - bravo!

0 0
možnosti

Divokej jih? To zas ne, ale zas....á verbež z Palačáku na Máj, to ano, :-)

1 0
možnosti

O32t98o 75L32e90v

9. 7. 2013 14:45

No jak jste začal o těch neonacistech,tak je mě jasné co jste zač a s kým mám tu čest.Vás nebrat,jste jen další poskok multi-kulti pomatenců co si myslí,že(rómové) cigáni jsou převychovatelní.;-€

2 0
možnosti

P. Zaiml, promiňte,ale musím trochu reagovat na váš článek. Možná jste si nevšiml, že vBudějovicích na Lannově třídě směrem od nádraží k Prioru skupinek našichsnědých spoluobčanů. Posedávají na lavičkách, diskutují a nabízejí k prodejiparfémy, oblečení, elektroniku a jiné věci, které ukradli v obchodech na tétoulici(která patří do hystorického centra). Běžte se zeptat místních obchodníku!

To se děje téměř pod okny pověstného policejního oddělení "NaLannovce"

Nepovažuji se za radikála, to patří mladým a mě bylo 57, takže žádná horkákrev, dokonce pochybuji, že jsem rasista, protože jsem žid. Dokonce mám vcikánské komunitě dobré kamarády. V Č.B.Emil Bendík, v Praze Mirek Gorol- s tím se vídám pravidelně  a zajdeme občas na pivo a jsem u něj jakodoma. Kdysi jsme spolu pracovali v Přidružené výrobě Slovenského družstva-úklid sklepů a půdních prostor. To bylo v době kdy jsem nemohl i přesto, že mámmaturitu a odešel jsem z univerzity, sehnat jinou práci.

Dokonce jsem v té době v mojí přidružence zaměstnával 40cikánů z Vranova ajedny narozeniny jsem trávil v pověstném Cikánském slamu na Východě Slovenska uSpišské nové Vsi - ve Smižanech.

Rodiče se přestěhovali v 60 letech ze Šumavy  do paneláků v Budějovicích za Palackého nám. -pověstný Palačák. Odsud vlastně jsou sestěhováni téměř všichni Cikáni na Máji.Na Paláčáku mě hned první den cestou ze školy přepadli, okradli a zmlátili (jájich ovšem také pár rozdal) a tak to šlo do nekonečna. Potom jsme měli i partu,která bojovala proti cikánské partě(tam byl i Emil Bendík) a když jsme někohozajali, tak nás učil cikánsky.

3 0
možnosti

Proč myslíte, že žid nemůže být rasista?8-o

0 0
možnosti

Díky za článek. Snažím se být také objektivní. Jediná věc mi zaráží, proč tam bylo tolik policistů bez uniformy? Připadali mi jako "holí lebky" dost namakaní a suverénní s taserem v ruce. Je toto v demokratickém státě normální?

2 0
možnosti

Podle mě naopak - v momentě, kdy zaútočí neoznačený občan na jiného, má s eten plné právo bránit. A jestli jeden řve "Policie?" To může přece zařvat kdokoliv. Takže by to mělo být bráno jako regulérní sebeobrana proti skupině ozbrojených útočníků se všemi důsledky.

0 0
možnosti

Zajímavý článek. I když z některých obratů a vět se rozhodně nedá potvrdit, že byste napsal článek nezaujatě. Já vím, že ve skutečnosti to asi nejde, ale... dost důrazně jste tu nezaujatost inzeroval. :-)

Ale k věci: řešení je jednoduché, prosté... a asi nemožné. Měřit všem stejným metrem. Ať jsi bílý, černý nebo modrý a puntíkatý. Ať jsi socialista nebo odéesák. Ať jsi poslední "socka" nebo vrcholný politik či celebrita. Stejná pravidla a nařízení, stejné tresty, postihy pro všechny. Pak zmizí problém cikáni / vietnamci / kulaci.... a zbude pouze dobrý / špatný člověk, slušný / nepřizpůsobivý občan.

Ještě doušku k zevšeobecňování: na jednu stranu ho taky nesnáším, ale na druhou stranu je to základní metoda učení (myslím přírodní, ne ve školách). Když se spálím o dvoje kamna, zevšeobecním, že pálí všechny a nebudu zkoušet 3., 4.... 15. A pokud bude většina lidí určité skupiny (nejen etniky, ale třeba i strany, názoru, náboženství, koníčku) nějaká, prostě to lidi zevšeobecní. Řešení je, aby ta většina prostě "nepřizpůsobivá" nebyla. Já vím, asi taky naivita.... A nebo realita, ale chce to hodně práce a hlavně musí chtít oni. Ne všichni ostatní.

3 0
možnosti
Foto

sociálně slabým žádné peníze do ruky. Zřídit vývařovny pro chudé a starat se jen o to, aby neumřeli hlady. Ušetřené peníze dát do posílení policie a nasadit tvrdé tresty proti zlodějům.

9 0
možnosti

ano, pane multikulty, nechat se od r beztretne okradat a zabijet, mlcet a platit dane, tot vse, co bila s..., jak nam r rikaji, dnes muze. karmaR^;-D

2 1
možnosti

již  to že tam zatýkali vyholení policajti v civilu...mě opravňuje k tomu...abych se domníval...že kdo nejvíce křičel a házel byl nastčený polda...stzrčit do davu provokatéra je tak jednoché...nevěřím v čistot policie v tomto případě a ani v to že se to změní...dojde jenom k tomu ...že se cikáni budou cítit beztrestní a ještě chránění zákonem...to co píšete je sice velice pěkně emotivně napsáno...a snaženo se to napsat tak...aby to bylo vypádáno tak...že vlastně cigáni nic...jsou jen oběti politiků...zřízení a majority...a že kdyby jenom trochu...tak oni by přeci chtěli...nééé...oni jsou skvělí ...podepsat se za snahu a popsání situace a šikovnost ...jak jste to popsal...což asi nebudete jen takový bloker a hlavně jak jste to stvárnil literálně...to se podepsat mohu...ovšem za ty populistické dovětky...kteržto jsou asi Vaše názory...máte právo je mít...ale ...realita celkově je úplně jiná a Vy nám zde potichu podsouváte scifi...hezký den a spoustu dalších povedených článků přeje ZD i přesto máte mojí karmu...:-)

6 1
možnosti

dobre dokumentovano. Ale lide malo zmuzou. Leda tlacit na soudy. Kdyz vitkovsti zhari dostali pres 20 let za utok, uz se to NIKDY neopakovalo. 20 let bude malokdo riskovat. Az za cikanskou ferovku, nebo za utok macetou padnou takove tresty, tak bude svatej klid. Cikani nejsou volove a uz to take NIKDY neudelaji. A nebude pribyvat nasili a nackove si neskrtnou.

2 1
možnosti

Hm, to uvidíme v praxi, jak se bude tlačit na soudy například v případě novoborských mačetářů...

0 0
možnosti

Dobře napsané. Děkuju.

3 0
možnosti

Autore, viděl jste všechno a nebo je to fotomontáž ? : http://radek-velicka.cz/?p=10292

4 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Ani eurohujer, ani euroskeptik, nýbrž v ČR vážně ohrožený eurorealista. Ani komanč, ani nácek, ale pragmatik dle svého. Motto blogera: Všem se nikdy nezavděčíš.

Seznam rubrik