Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Ještě bych doporučil toto video: http://youtu.be/6xWd_jlsfeM

Jakub Klouzal působil na vysokém postu pod Schw. a ví o tom, co se tam dělo, více než dost.8-o

0 0
možnosti
VD

Nebudu to tu rozebírat po jednotlivostech, špínu za nehty mají oba. Obviňovat Zemana a přitom zamlčovat, co dělá současná vláda, je velmi zvláštní přístup.

Doporučuji informovat se o kontaktech F. Mrázka tentokrát s K. Schw.: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/schwarzenberg-byl-obchodnim-partnerem-mrazka/

Dále prosím voliče Zemana, aby podpořili jeho událost na FB: https://www.facebook.com/events/326688340777334/

A VŠ voliče Zemana též o podporu této stránky: https://www.facebook.com/zeman4prezident

0 0
možnosti
MS

Trochu faktů o knížeti:

"Celá prezidentská volba byla v podstatě

defilé podivných postav, jenže o groteskních vlastnostech většiny, aspoň

významnějších kandidátů se veřejně diskutovalo. S jedinou výjimkou - výjimkou

Karla Schwarzenberga. Snad i proto je vzhledem ke své absolutní nepoužitelnosti

přestárlý kandidát Karel Schwarzenberg tak pozoruhodně úspěšný. Přestože má jako politik jedině záporné vlastnosti a jeho stoupenci nedokázali uvést žádnou konkrétní pozitivní vlastnost, jíž by České republice prospěl, zřejmě aura "aristokratičnosti", stejně jako masivní mediální kampaň pro Schwarzenberga, na voliče zapůsobila. Schwarzenbergovi se zřejmě podařilo úspěšně potlačit svou vazbu na současnou českou vládu i na to, že je šéfem kontroverzní strany TOP 09, která je odpovědná za celou řadu velmi kontroverzních politických rozhodnutí z poslední doby (důchodová reforma, zvýšení DPH, církevní restituce, zdanění pracujících důchodců, původní schvalování kontrasignace premiéra pod novoroční amnestií a abolicí pro korupční aféry, zvýšení spotřebních daní u nafty a benzinu atd.). Schwarzenbergův úspěch navzdory tomu, že nemá České republice vůbec nic co nabídnout, je pozoruhodným úspěchem manipulativní předvolební propagandy a jistě se stane užitečným materiálem pro analýzy marketingových manažerů usilujících o zblbnutí české veřejnosti. V tomto případě se to tedy podařilo a Schwarzenbergově týmu je nutno složit výraznou poklonu, protože dokázali nemožné - vyvolat ve společnosti podporu pro člověka, který zaštiťoval všechna kontroverzní rozhodnutí současné nepopulární vlády. Podařilo se jim zcela vyloučit z českého veřejného prostoru jakoukoliv racionální a věcnou diskusi o jeho politických postojích, o kontroverzní vládní politice, kterou zaštiťoval jako předseda TOP 09 i o jeho neexistující či nekriticky proamerické zahraniční politice, nebo o jeho přehlížení korupce. V důsledku pozoruhodného mediálního spiknutí, anebo spíš celonárodního pominutí mysli (které vydatně živila média) se JEDINĚ v případě Karla Schwarzenbe

1 2
možnosti
VZ

Prosím, vysvětlete mi, co je v tomto textu za fakta. Já tam vidím jen úvahu na téma "proč dostal kníže, kterého nemám rád, tolik hlasů" - nehledě na to, že tento článek není o Karlu Schwarzenbergovi, nýbrž Miloši Zemanovi.

Nevím, kde kdy kdo vzal, že je přestárlý (nemá tak bílé vlasy jako Miloš Zeman), tak nepoužitelný (dokáže útoky starého hulváta z Vysočiny bryskně a vtipně odrážet). Důvodů, proč volit Schwarzenberga, je stejně jako u ostatních kandidátů mnoho - například že je politicky zkušený, má vynikající renomé po celém světě a nejen v Německu, umí se chovat slušně, je to vlastenec, stojí za ním desítky významných českých osobností, s prací na Hradě si už ví rady.

0 0
možnosti
Foto

R94o52m94a79n 28K16o98z96e62l

20. 1. 2013 11:25

Tak a co jiného měl Zeman po volbách 1998 udělat? Koalice ČSSD-KDU-US by byla také popřením výsledků voleb, protože ji Zeman i Ruml před volbami popírali, také tu byla možnost pravostředové koalice, která by také byla popřením výsledků voleb, protože voliči chtěli změnu a pravice se vládnutím naprosto zdiskreditovala.

1 1
možnosti
Foto

Hloupý, nezáživný článek, opakující mantry médií a propagandy Carla Nepomuka. Pokuste se vymyslet něco nového, něco svého !Rv

2 4
možnosti
JS

Promiňte, ale Váš článek je snůška polopravd a několikrát vyvrácených lží.

3 2
možnosti
Foto

V této diskuzi však máte možnost napsat právě ty věci, kterými lze poznatky autora vyvrátit. :-)

3 2
možnosti
JD

J90i60ř80í 27D90r86á11č

20. 1. 2013 9:35

Kluci z Karlíkova fanklubu, máte to všichni jako přes kopírák. Odkud vám to rozeslali?  Stejně mě ta snůška pomluv nepřesvědčí, že bych měl volit místo dynamického Zemana nemohoucí huhlající a permanentně podřimující loutku Karla. K čemu takový prezident?:-):-)

5 4
možnosti
VZ

Mám to přímo z dobového tisku, nejsou to pomluvy.

1 1
možnosti
Foto

Účast voličů ve volbách se snižuje s jejich spokojeností. Vámi uváděná čísla svědčí tedy o něčem jiném, o vzrůstající spokojenosti občanů:  Dokumentovaným důsledkem Zemanovy vlády byla rekordně nízká volební účast ve volbách do Sněmovny v roce 2002 (pouze 58%; srov.: 1998 - 74%, 2006 - 64%, 2010 - 63%),

2 1
možnosti
VZ

Ano, protože v roce 1998 to bylo 74%, ale po vládě Miloše Zemana spadl počet aktivních voličů o čtvrtinu na 58%. Následně už nebyla žádná opoziční smlouva a vytratila se "blbá nálada" způsobená tím, že by si ODS a ČSSD vyměňovaly odpovědnost a křesla, tak opět vzrostla na 64%.

1 1
možnosti
PV

P70a57v78e14l 33V28é14b39r

20. 1. 2013 8:54

A což takhle napsat článeček "Češi, vy jste to ani nedozvěděli?" o ututlaných kauzách páně knížete? O podezřele rychle provedených restitucích (když jiní, oprávněnější, marně čekají snad dodnes), o dotacích, na něž neměl nárok, které však, když se to provalilo, na rozdíl od jiných vracet nemusel.

Pan kníže se nám holt tady opeřil. O vámi nenáviděném kandidátovi se to říct nedá.

A také vzpomeňte, jak výrokům pana knížete sousední němci tleskají (zatímco rodu věrní Češi zuby skřípají), jak pan kníže je pro EU...

2 3
možnosti
PS

Vébre, vébre, emoce tebou cloumají, nebo lhaní je obvyklý způsob tvého vyjadřování. Po kom papouškuješ že kníže nemusel vracet dotace, tak je narozdíl od jiných nemusel vracet? Víš o tom vůbec něco? Nebo se seškrábaly zbytky informací které nám mají jen říct: hledám duvody proč nechci KS. A KS nechci protože nechci:)

3 2
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Ani eurohujer, ani euroskeptik, nýbrž v ČR vážně ohrožený eurorealista. Ani komanč, ani nácek, ale pragmatik dle svého. Motto blogera: Všem se nikdy nezavděčíš.

Seznam rubrik