Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

23. 8. 2008 19:42
Lituji, ze se nekdo ptal...

Viz muj prispevek nize.

0 0
možnosti
AGO

automaticý generátor odpovědí

23. 8. 2008 23:15
Re: Lituji, ze se nekdo ptal...

Můj odkaz na internetové stránky má svůj důvod- my totiž doma jíme trochu jinak s ohledem na synův atopický exém a jiné neduhy, proto nás nemohu propagovat jako typický příklad. Každý si musí stanovit svou potřebu příjmu potravy sám. Paní Dajana chtěla vědět jak je to u nás... tak jsem jí to napsala.

0 0
možnosti
JN

dajana.p

22. 8. 2008 13:05
Zuzko,

já jsem se Vás ptala. Ale jak už tu kdosi podotkl, Vy se furt obracíte na něco někam. Mě by zajímalo, jak krmíte děti Vy osobně. Ale to asi nejste ochotná sdělovat, že? Je lepší to držet někde "neurčitě".

0 0
možnosti
AGO

automaticý generátor odpovědí

22. 8. 2008 13:17
Re: Zuzko,

A já jsem na to už tenkrát při prvním dozatu napsala, že NEJPRVE VÁS ODKÁŽU NĚKAM KDE TO Z ČEHO VYCHÁZÍM budete moci najít a udělat si představu a pak sem napíšu jak to chodí u nás doma, ale že to bude dlouhé a bude to tak jako ten náš jídelníček, který jsem kdysi sestavovala několik dní chtít abych si osvěžila četbou poměry vitamínů, minerálů a kdesi cosi. Stačí chvíli počkat. Taky nesedím a nehongám nohama:-) Mám i lektorování a celý příští týden angličtinu. Ráda se o jídelníček podělím, mám ho ráda. Zatím si přečtěte jak píšu u minulého vzkazu, jak třeba do jídla dopravuju soju.

0 0
možnosti
KD

fifi16

22. 8. 2008 11:16
Protože

jste brojila proti stravování ve školkách, tak jsem si teda vygůgloval to vaše desatero. Je jen škoda, že je u nás školka teď  zavřená. Dal bych vám sem jídelníček

aby jste mohla vyškrtat, co není zdravé. Moc by jste neškrtala. Ale slibuju, až v září půjdu pro malého do školky, tak tam nějaký vezmu. Mimochodem to desatero jsou jen obecné kecy. Většina z těch, co to k vůli nim píšete, chtěla váš konkrétní rozbor " zdravé výživy".

0 0
možnosti
AGO

automaticý generátor odpovědí

22. 8. 2008 11:51
Re: Protože

Zkuste to pročíst znova, najdete větu, "můžete mít na školku štěstí" a vy možná máte, stejně tak i v diskuzích jsme rozebírali, že záleží na každé školce jak kde vaří. U nás jsem prostě to štěstí neměla. Ve školce u nás kde vaří zdravě je plno. Já mám náhodu ještě na tu z těch lepších, přesto správu synova jídelníčku nechám ve své kompetenci tak dlouho jak to půjde. Většina z těch "co kvůli nim píšu" jistě najdou důvod, proč a jak je to zas špatně. Ale najdou se i tací, kteří tady třeba před pár dny nebyli a to že se na tu stránku mrknou jim možná helfne. Detailní rozbor naší výživy u nás doma ( protože to už je práce jedince jak na své potřeby ty obecné kecy umí aplikovat) udělám, protože jste mi dali dobrý námět, ale myslíte že je to otázka dvou dnů? Zkuste tam ten jídelníček co máte ze školky zapsat, aplikujte to na vaše dítě co tam jít, vypište i to, co jí doma... Budete možná příjemně překvapena, že je vše o.k. nebo nějaké drobnosti doladíte.

0 0
možnosti
JD

pedr64

22. 8. 2008 11:06
zdravé je to co mě chutná

protože když budu jíst nechutné jídlo jenom proto, že je to "zdravé", přivodí mě to takový stres, že veškerý efekt zdravé výživy bude ten tam.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1287x
lektor efektivní výchovy, student UTB Zlín s mezerami v pravopisu, maminka, 172cm, 50kg :-)www.zaharowska.cz

Seznam rubrik