Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

jjt

17. 3. 2010 18:40
Jarni pauza?

Vazena autorko,

rad si ctu Vase clanecky, nebot nic nezahreje vice, nez nestesti druhych nebo vedomi, ze se to neprihodilo jemu samotnemu. Netrpelive ocekavam dalsi vtipne clanky a tak doufam, ze mate jen jarni pauza na sbirani insirace a ze Vas nedejboze nepremohla infekce chorob jako uplne pracovni vytizeni, ztrata volneho casu, nechut se verejne projevovat ci jine podobne civilizacni choroby.

Preji brzky navrat muzy a s ocekavanim brzkeho mileho clanku

Vas ctenar

0 0
možnosti
MK

Milanius

25. 2. 2010 3:02
jak se říká

když máš hodně dobrých kamarádů, nepotřebuješ už žádné nepřátele :-) Jinak coby programátor tohle znám taky, ono se teda říká, že každá profese je spiknutí proti laikům, ale nutno říct že moji kamarádi a kamarádky taky poskytnou protislužby když potřebuju. Píšu asi trochu nesouvisle, ale to bude tím že jsou tři v noci a já čekám na hokej co začne za hodinu.

0 0
možnosti
JN

Blondyna85

24. 2. 2010 20:48
Klasika

Rekl bych ze nic noveho pod sluncem, sam to dobre znam....co me ale uchvatilo je, ze jsem si takhle dobreho blogu nevsiml driv. Blogy ctu uz celkem dlouho a zatim jsem tenhle nejak prehlizel. Celkem prijemny si precist mezi tou spoustou zavaznych temat neco, co je napsane s tak odlehcenym jazykem a s patricnou mirou inteligentniho humoru. Katce bych rad vzkazal, ze si prave ziskala noveho ctenare, pokud se mi povede v te blogove zaplave uhlidat jeji clanky. Na hlasku "fujtajbl zase ty" asi nikdy nezapomenu (nic proti, ale proste me to rozesmalo). A ty svadeci skoly maji jediny ucel, jenz je mi duverne znamy, ac s zadnou takovou skolou nemam nic spolecneho. No nic, jdu si precist jeste neco malo z Tve (za to tykani v pripade urazky podej navrh na parfacek) tvorby.

0 0
možnosti
LO

IceLander

24. 2. 2010 16:49
jojo

s timhle se potyka asi skoro kazdy, kdo dela v trochu "exotickem" oboru, ktery potrebuje kazdy .. pravnik, it, ucetni .. ze ja blb se dobre ucil :-)

musis postupovat jako Kmotr .. laskavost velmi rad, ale az budu ja neco potrebovat, jsi mi plne k dispozici .. ja to praktikuju uz peknych par let a musim rict, ze jsem za posledni roky neresil nic ve fronte, kdyz jsem shanel byt, nelital jsem po realitkach a kupoval od skutecneho majitele, smlouvu mi napsal pravnik .. atd

ale stoji to holt i praci na me strane (a nekdy i dlouho do noci) .. a samozrejme zadarmo :-)

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

24. 2. 2010 11:24
Přátelé

Víte co, možná byste tu revizi vážně měla udělat. Jakmile se na Vás někdo naštve, pokud mu jednou odmítnete z rozumných důvodů pomoct, nestojí za Vaše přátelství. Vážně si kolem sebe chcete držet příživníky?

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

24. 2. 2010 10:07
kdepak Kačenko,

žádné, pro dobrotu na žebrotu..kamarád to říká jinak: Každej trpí,jak je blbej!

Napřed jsem se divila, ale pochopila...takže přeji , abyste okolo sebe měla jen přátele, kteří Vás jako právníka nepotřebují....a nejhorší,stejně jako to říkají doktoři medicínz, je pomáhat známejm a příbuznejm....;-)

0 0
možnosti
MP

admiral666

24. 2. 2010 18:13
Re: kdepak Kačenko,

A co takovy patolog nebo venerolog ;-DR^

0 0
možnosti
JS

strycek-Joe+

24. 2. 2010 8:59
Začínající právnická elévka by měla prokázat více ochoty

Já také nemám času na rozdávání a myslím si, že když bych oslovil nějaké právnické embryo se žádostí o přivezení důležité součástky, že je snad samozřejmost a slušnost mi to přivézt. Jinak se ve světě neoťuká a pak, až bude mít nějaké ty zkušenosti, bude moci lépe pracovat.

0 0
možnosti
MP

admiral666

24. 2. 2010 9:54
Re: Začínající právnická elévka by měla prokázat více ochoty

R^ to by ale slecince zbylo mene casu na utraceni vyplat za hadriky a megadrahe kabaty.

0 0
možnosti
K

korzár

23. 2. 2010 14:45
Znám, ačkoliv nejsem právník

;-D

0 0
možnosti
N

nizj

23. 2. 2010 8:44
tohle znám

Pisatelka je zřejmě dobré povahy a lidem, když může, tak pomůže. Bohužel se najde, i mezi "kamarády", spousta sobců, kteří neustále druhé jen chtějí využít. Je potřeba přátele prosít a občas z toho někdo vypadne.

Znám to z vlastní zkušenosti, taky jsem dřív pomáhal kdekomu a po zásluze jsem byl z pravidla vždy potrestán. Obvzláště, když chtěli pomoc v rámci profese, kterou se živím. Málokoho napadlo, že když se věnuji jim, tak neobsloužím jiné zákazníky. Co jako??? Jsme kamarádi, ne? Jo... dobrý, ale taky nežeru vzduch a nebydlím v krabici. Protože jsem optimista, vzdal jsem tento sebemrskačský styl života až po několika letech, kdy jsem pochopil, že většina lidí opravdu za to nestojí a věnuji se pouze své rodině a několika přátelům, které spočítám na prstech jedné ruky.

Pak se řekne, že lidi nepomáhají jeden druhýmu.... Ať si to někdo zkusí. To je pomalu jak práce na plnej úvazek. Spousta lidí absolutně není soudná.

0 0
možnosti
MP

admiral666

23. 2. 2010 9:36
Re: tohle znám

IT pracovnici nemaji rodinu, proto jsou predurceni k tomu, aby pomahali kamaradum s rodinnymi PC R^

0 0
možnosti
PV

Pavel57

22. 2. 2010 18:22
chápu!!

Chápu autorku, já už jsem o něco dál, takže přes Prahu bych prostě kvůli kamarádovi pracujícímu v Praze NEJEL. Problémy mám ale podobné, pracuju v bance a tak si mnoho mých přátel myslí, že jsem banka. Draze zaplacená zkušenost mne už ale taky naučila, aspoň nepůjčovat větší obnosy, aby člověka ta následná ztráta přítele (když už to konečně vrátíš?? Hned jak se uvidíme příště ....) nevyšla tak draho.

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

24. 2. 2010 11:26
Re: chápu!!

Přesně tak. Prostě ne. Je chyba podléhat vydírání.

0 0
možnosti