Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

MychalB

27. 7. 2009 12:58
Co si na ten její blog matně vzpomínám,

vyzněl mi spíše jako obhajoba toho, že ne každá ženská, která má konfekční velikost 34 musí být anorektička nebo bulimička. Tož tak :-)

0 0
možnosti
KZ

Katka1

27. 7. 2009 13:04
Re: Co si na ten její blog matně vzpomínám,

Nemusíte matně vzpomínat, dala jsem tam odkaz (Zagorová se naučila vkládat odkazy do textu blogů, heč ;-D). Můžete znovu přečíst. Ráda podiskutuju o tom co jsem pochopila správně a co nepochopila vůbec

0 0
možnosti
MB

MychalB

27. 7. 2009 13:33
Re: Co si na ten její blog matně vzpomínám,

Pravda, toho odkazu jsem si sice nevšimnul, ale stejně jsem byl přesvědčený, že tam někde tak nějak ze slušnosti je (mimochodem, když už jste se pochlubila uměním vkládat jej, tak mi nezbývá než pogratulovat :-)).

Byl jsem líný to zpětně hledat, ale když už jste se ozvala, tak mi nic jiného nezbylo ;-D Jediná věta, která je podle mě sporná je tato: "A tak mi zbývá čtvrtá varianta- jíst podle chuti, sportovat, pracovat, sexovat." Cítím tam nutnost udržovat si postavu, protože to po ní, jakožto modelce, je chtěno. Ale pořád to nemění nic na tom, že netrpí žádnou psychickou poruchou příjmu potravy, z čehož jsou hubené modelky často podezírány (a některé asi oprávněně). Prostě se brání generalizaci.

Ostatně, pár známých je na tom stran stravování a postavy podobně, a to ani nejsou modelky/modelové.

0 0
možnosti
KZ

Katka1

27. 7. 2009 13:40
Re: Co si na ten její blog matně vzpomínám,

Vždť já také nikde netvrdím, že slečna Reichelová trpí jakoukoli formou PPP. Jak píšu ve svém článku, mám kamarádku, která "žere jak kombajn", nezvrací a přitom je štíhlá. Je to nefér, ale je to tak. Ve skutečnosti většina modelek má štíhlost vrozenou. Anorektičky a bulimičky by nápor povolání modelky dlouhodobě fyzicky nezvládly (přelety mezi časovými pásmy, dlouhé stání, chození, vláčení kufrů mezi taxíky a hotely, dlouhé pauzy mezi jídly vynucené účastí na castinzích a také tím, že když se najíte, trochu  se vám nafoukne břicho. V plavkách je to pak vidět a to nelze).

0 0
možnosti
MB

MychalB

27. 7. 2009 13:52
Re: Co si na ten její blog matně vzpomínám,

Však já také netvrdím, že byste ji obviňovala z PPP. Jen to, že ten její článek chápu jako obhajobu, že ač jsou hubené modelky povětšinou považovány za anorektičky, není to tak ve všech případech anebo dle Vaší argumentace (která zní logicky) ani není možné. Nic víc, nic míň :-)

0 0
možnosti
MH

mona m.

27. 7. 2009 13:59
Re: Co si na ten její blog matně vzpomínám,

Nebo má tasemnici...

0 0
možnosti