Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

17. 3. 2009 22:10
Asi jste zapoměl, že Američané dnes své zemi

nevládnou. :-(

0 0
možnosti
S

Semper2

17. 3. 2009 22:48
Re: Asi jste zapoměl, že Američané dnes své zemi

Errata: ...zapomněl..

0 0
možnosti
ML

meyla

17. 3. 2009 21:35
porad stejna pisnicka

Nebudou-li USA tim vecne opovrhovanym, byt uzitecnym svetovym cetnikem, pak jim bude někdo jiny… Podivam-li se k nam domu, pak tim nasim cetnikem byli nejdrive nacisticti Nemci a pote komunisticti Cesi (prominte, Cechoslovaci) s bumazkou z Moskvy. Mame jedinecnou moznost rozhodovat o svém osudu prave diky „cetnictvi“ Spojenych státu – a vy mate moznost zvanit take diky tomu, ze statisice Americanu polozily sve zivoty za vasi i moji svobodu (v prvni, druhe i studene valce, ac se jim urcite nechtelo). Takze klidne zvante, klidne obvinujte Americany z vrazdy vasi tchyne a taky papeze, ale aspon pritom zprovoznete svuj pons Varoli. Pomohlo by vam to…

0 0
možnosti
TK

osvetitel

17. 3. 2009 21:49
Re: porad stejna pisnicka

To je kvalitni nazor! Kazdemu by melo byt jasne ze i zaten "zapadni" system v Evrope je nyni USA zodpovedna,at uz stoho chteji mit ruzni internacionalisticti prospechari se sidlem v USA, pro sebe nejvice , nebo ne! A bez vlivu USA se zarucene zhrouti a zmneni v nejaky jiny! A netroufam si odhadnout zda v lepsi nebo horsi! Kazdopadne az ti jako Cina a spol.co se maskuji USA ho budou garantovat,tak vse poznate sami!:-)Bohuzel prave diky tem Internacionalistum co lobbuji v USA za zajmy jinych,to jde s USA od 10 k 5 a proto muzete toho noveho garantora mit uz brzo! Pak se teprve uvidi o kolik bude autor clanku spokojenejsi nezli dosud!

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 3. 2009 21:27
Dovolil bych si zde připomenout

školu v Breslanu, kde zahynulo několik stovek lidí. Představa, že i toto zavinily  USA a že bez nich by se to nestalo, mě děsí.

Když se objevila letadla, časem se objevily únosy letadel. Před tím k nim logicky nemohlo docházet.

Když se objevila televize, objevili se i zločinci, kalkulující s tím, že se jejich zločin objeví v televizi. Ovšem logika typu: moderní způsob života má kořeny v Americe, tudíž Amerika může za všechny současné neduhy, se mi nějak nezdá.  Myslím, že těch mrtvých v neamerických režimech, zabitých bez přítomnosti TV kamer a za nezájmu bulvárního tisku, bude mnohem více.  

0 0
možnosti
TK

osvetitel

17. 3. 2009 16:03
Nebudu autorovi spilat za jeho naivitu

na kterou ma ve svem veku narok! Bohuzel po rozpadu SSSR se stal svet paradoxne z ruznych duvodu nebezpecnejsi nezli drive! A prez USA a na ukor jejich obcanu dnes kdejaky internacionalista dela svoji spinavou praci za zajmy kazdeho jineho krome Americanu! A jelikoz  je USA  nejvice na ocich tak kazdy bambula nani ukazuje,zatimco ti ostatni  aspiranti na svetovladu se sni maskuji!:-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

17. 3. 2009 16:08
Re: Nebudu autorovi spilat za jeho naivitu

Ps. Bohuzel nejhorsi jsou ti internacionalisticti lobbyste,co si s USA udelali dobre bydlo! Pokud chcete videt koreny zla,tak se podivejte z5 do historie na militantni evropu a ty miliony povrazdenych civilistu v Evrope! "Dnes" pouze zato svet sklizi sve ovoce,zato co kde Evropane rozstourali na ovladani sveta a na kseft!!

0 0
možnosti
PK

kraken

17. 3. 2009 15:55
mozna bylo zbytecne

michat ruzna temata dohromady. pak totiz vysel z clanku nicnerikajici paskvil s jedinym poselstvim : "USA je spatne a nakazilo cely svet". Bohuzel bych to tak nevidel... Co se tyka krize - ano, ta jednoznacne zacala v USA, ale pricinou je ziti na dluh celeho zapadniho sveta - vcetne EU, vcetne nas. Strelba ve skolach - neni to problem drzeni zbrane (na toto tema doporucuji z posledniho tydne 2 skvele clanky na blogu), ale problem vychovy, pripadne zajisteni zbrani rodici. A ohledne akci do ropnych zemi- tam je to diskutabilni, tezko rict, co je akce a co reakce - jestli se tyto zeme tetorismem brani proti importu zivotniho stylu a nebo se zapad utoky brani pred terorismem...

0 0
možnosti
PZ

Mirco1

17. 3. 2009 15:49
Pokud to USA udělají...

... pak pomalu začněte brát kurzy ruštiny. K ničemu jinému to nepovede. Stokrát to mohou různí polovzdělanci okecávat, ale skutečně to k ničemu jinému nevyústí.

Pakliže vám to vyhovuje, pak mně ne, protože o historii ruského vlivu ve střední Evropě toho vím dost na to, abych byl k USA a jejich chybám velmi shovívavý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
tak nějak prostě žiju ... snad dobře