Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

Zapata

26. 12. 2008 10:04
Problém je,

že se všechny rádia snaží zavděčit tav. obecnému vkusu (či spíše nevkusu). Namjí žádný styl, pořád omílají tzv. střední proud, který nikoho neuráží a nikdo ho snad  ani neposlouchá. Snaha manažerů ušetřit a vydělat co nejvíc, minimální odvaha něco změnit. Typickým příkladem je Český Rozhlas. Míval výborné pořady a hroznou hudbu. Spusta lidí to kritizovala, hudba zůstala, pořady zmizely, dnes už je skoro jako ty Impulzy a Evropy 2.

0 0
možnosti
ZK

SID09

26. 12. 2008 9:51
A to jsem si myslel že jsem vadný já

No, mám podobný názor - už jsem si myslel, že nejsem normální já. Poslouchat 1 stanici celý den je utrpení. Hodně jezdím a tak rádio mám zaplé pořád. Zkouším všechna rádia, včetně regionálních - ale po pravdě řečeno jsou všechna jaksi stejná. Pro mě není ani jedno, nebo lépe řečeno dosud jsem na žádné nenarazil. Názor, že veřejnoprávní vysílání je něco lepšího, je naprostý nesmysl. Veřejnoprávní radia a televize se můžou bez náhrady zrušit - teda podle mě. Vysílají možná ještě horší odpad, než soukromé stanice. ( Navíc  neobjektivita, zaujatost a rektální horolezetví veřejnoprávních sdělovacích prostředků mě silně irituje )

0 0
možnosti
AT

Andrea T.

25. 12. 2008 22:24
...

Radio neposlouchám... Je více důvodů. Nelíbí se mi hudba, kterou nám pouští. Dalším důvodem je, že nemám na radio čas... Radio poslouchám jen v autě, abych se při řízení nenudila, ale autem jezdím jen o víkendech... Když sedím u počítače, tak si pouštím své oblíbené kapely a žádné radio nepotřebuji.

0 0
možnosti
B

bob78

7. 11. 2008 22:01
radio OK

zkuste poslouchat 3 dny radio OK,Nebudete schopni poznat v kterém roce se nacházite, a to nikde ve sloganu nemaj napsano Oldies nebo country oni si prostě jedou jako běžné radiou leta páně 2008,nemám nic proti Bobkovi a Spálenýmu ale 10 pisní od každého(U Spaleneho 2 písně 5x, Bobek 3 písně 4x)) v jeden den to je moc:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti
I

internet

1. 11. 2008 5:40
hnůj je slabé slovo

Vysílání rozhlasových stanic v česku mi připomíná řádění lůzy před příchodem morových epidemií. Provázelo je obžerství a sexuální orgie na veřejnosti. Na rozdíl od středověku jim dnes ta cesta na onen svět trvá nějak dlouho.

Nejde jen o jejich hudební styl, mluvené slovo a program, ale  čeho chtějí dosáhnout. Chtějí se prosadit . A čím víc se snaží prosadit, tím víc jsou nebezpeční. Nestačí je vypnout, nebo neposlouhat, protože ovlivňují vaše okolí. Rozhlasové stanice se staly hnízdy chameleonek a jejich poskoků, které bojují o přízeň a snaží se upoutat. Chtějí od vás pravdu a naloží  s váma podle svého uvážení. Je to zloděská lůza, která vydírá a pro kterou všechno ztrácí postupně hodnotu. Proto se jim musí ostatní obětovat s optimistickými výhledy do budoucna. Platit chtějí nejlépe vlasy děda vševěda.

0 0
možnosti
LD

amusia

31. 10. 2008 0:32
Řekni mi co posloucháš...

NAPROSTÝ SOUHLAS!Rozhlas poslouchám "z donucení" jen v práci a vámi použitý výraz HNŮJ je ještě příliš přívětivý (bacha, ať vás nějaký HNŮJ nezažaluje za urážku). Nechápu, jak může "Radek0075" nazvat ten hnůj linoucí se z rozhlasu "úžasnou rozmanitostí" a z čeho chce vybírat-mám na mysli čs.rozhlasové stanice(nebavme se např.o Beatu, ale jen o celoplošňákách). Pravda, táhne mi na 50 a celý život mě provází tzv.Prog-rock, tož nejspíš budu pro oranžovo-rudé okolí já tím divným tvorem. Jeden můj známý prohlásil, že Michal David napáchal více škody než celý ÚV KSČ !

KARMA ! 

0 0
možnosti
A

Abracadaver

30. 10. 2008 20:34
To jsi zjistil brzo!

Takhle už to tady funguje několik let.;-DNějaká pseudohvězdička vydá desku,firma nasype rádiu a ten "hit" ti naperou do hlavy sedm krát za den a večer se přistihneš,že si ten shit broukáš:-©.A nejvíc mně dostane když si někdo nechá hrát na přání "třeba něco od Michala Davida prosím".Zkus radio Beat,to se dá:-).

0 0
možnosti
TV

Witty1

30. 10. 2008 23:31
Re: To jsi zjistil brzo!

Tak tak jedine Beat...A taky Oldies Radio...

0 0
možnosti
RK

Radek0075

30. 10. 2008 20:23
Hele synku, už víme co se ti nelíbí.

Nechtěl by si taky napsat co se ti vlastně líbí? Za další, jakým právem nazýváš hudbu hnojem, jen proto že se ti nelíbí? Na hudbě je nejúžasnější právě ta rozmanitost, každý člověk si může vybrat tu svou, tu kterou miluje.  

0 0
možnosti
HK

Kytickaa

30. 10. 2008 20:00
kdo chce najde ....

Co takhle Vltava, Countryradio a další...

0 0
možnosti
JM

John_Matey

30. 10. 2008 19:30
Není to jen u rádií

V poslední době sleduju, když si pustím něco ze satíku, že Očko, MTV ani Viva se moc poslouchat nedají, je to tam samý řetězový rapper. V poslední době poslouchám kanál Deluxe Music a tam hrajou některý dny večer 80. a 90. léta občas záznam koncertu. Rádia jsou opravdu děs a běs... V autě jedině vlastní výběr a jak někdo podotknul zapnuté RDS.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
tak nějak prostě žiju ... snad dobře